Merhaba,
Ben guzellik salonunda calışıyorum, gecen ay 6 Haziran'da bir erkek muşterim vardi lazer icin gelmişti, ismini ve soy ismini seslenip, beraber salona gectik, lazer uygularken aramızda sohbet guzel sohbet gecmişti. Genelde o soruları soruyordu işte: Nerelisin, Nerde oturuyorsun, vsvs. Bende karşılıklı ona soruyordum. Sonra bana dedi ki benim oturduğum şehre geliyormusun, nadiren dedim. Nerelere geliyorsun,ve arkadaş cevren genelde Turk mu yabancı mi gibi sorular sordu, daha sonra yaşımın kac oldugunu sordu, ve izine gidicekmisin evet gidicektim korona yuzunde gidemedim dedim, kiminle gidicektin kocanla mi ailenle mi? Hayır ailemle dedim. Daha sonra tekrar evlimisin sordu. Ben lazer uyularken işime konsantre oluyorum ama arada konuşuyorum dedimki dikkatli ve yavaş yapiyorum ,yakmamak icin, oda dediki yakarsanda bir sorun olmaz. Bana cok guler yuzlu biri olduğumu soyledi, tekrar kibseanste geldiğinde bundan sonra benim ona lazer uygulamamami istedi. Tabi dedim. Hoş cocuktu etkilendim. Uzun sure birine karşı bir etkileşim olmamıştı ama onda oldu
Gecen gun tekrar geldi, ve ona lazer uygularken, gecenki seferde daha samimi ve yakın davrandik. Gunluk hayatta neler yaptığımı sordu,senden cok memnunum dedi, bende sen *sen *aslen ... Kokenlisin* demi dedim, unutmadin dedi, hayır ben kolay unutman dedi, oda dediki her muşteriyi hatirliyormusun ? Hayır dedim. Ozaman beni Ozel olarak unutmadin. Yaşımı sordu nezaman doğum gunum olduğunu sordu, sonra ben sordum. Ah az kaldı dedi m, evet istersen birşeyler yaparız nelerden hoslanirsin, cafeye gideriz istersen otururuz yada ne istersen, ama ben biraz gecistirdim, anlat biseyler dedi utanma dedi, bı taraftan da yaptığım işe odaklaniyorum, erkekler hassas olduğu icin lazer konusunda dedimki kusuruma bakma biraz acitiyorum seni, boyle diyorsun sonra aklımda kalıyor bu dediğin, hem acitiyorsun hem acıyı alıyorsun dedi, tekrar guler yuzli biri olduğumu soyledi, sonra dediki; eh ne diyorsun? Birşeyler yapicakmisiyiz? Bilmem dedim.
tekrar gecistirdim, sonra dediki tekrar obur sefer goruşuruz, olur dedim..
Şimdi kucuk bir flort mu oldu aramızda? Hoş cocuktu bidakine geldiğinde nasıl bir cizgi cizmeliyim neler soylemeliyim veya davranmaliyim?
Not: Sevgilisi değilmiş !!!!!!