Genelde lig maclarında konu gorurdum bugun acılmamış hafta ici olduğu icin diye duşundum ben acayım dedim .

Mac baya karıştı ve hakem en sonunda tatil etti. Genelde her derbide korner koşelerinden pet şişe, bozuk para yağmuruna alışmıştık ama bu mac işler iyice cığrından cıktı .

Beşiktaş taraftarı olarak sonucu bekliyorum.Futbol adına konuşacak şeyler var ama konuşmanın gereği kalmadı bu saatten sonra . Anlamsız bulduğum şey Turkiye'de ki taraftarların neden takımına zarar verecek işler yapıyor oluşu.Takımına destek olmaya geliyorsun madem bırak oyun oynansın milletin kafasına gozune eline ne gecerse atmanın ne anlamı var . Her renkten takım icin soyluyorum bunu . Sonrasında para cezası, tribun kapatma, saha kapatma ve macın tatil edilmesine kadar gidiyor iş. Hem kendilerine hem takımlarına zarar veriyorlar.

Stadların coğu insan icin kufur ederek bu tarz davranışlara girerek stres atma yeri olduğunu duşunuyorum .Belki o staddaki coğu insanlar Şenol Guneş Milli Takım teknik direktoru iken onu başının ustune koyuyordu.Sırf farklı takım diye karşındaki insanı duşman gibi gormenin anlamsızlığını goremiyorlar malesef taraftarlar.

Hepimiz tek milletiz aynı ulkede yaşıyoruz ve bu kadar tahammulsuzluğun getirdiklerini bir kez daha gorduk.