Meraba ben 4 yıllık evliyim 1 cocugum var. Eşimle severek evlendik. Eşim aslında cok merhametli iyi bir insandır fakat aşırı derecede ailesine duşkun bir insandır. Cebinde 10 lirası kalsa kalan 10 lirasını onlara verir bizi duşunmez o derece..
Bazen yeğenlerini bile kendi cocugundan cok sevdiğini dusundugum olur oyle aşırı bi duşkunluk.
Eşim kardeşlerine karşı aşırı iyi niyetlidir saf bi insan değil ama kardeşlerine ozellıkle maddi yonden cok iyilik yaptı hep destek oldu kendini ve bizi hice sayarak. Uyarılarıma rağmen hala devam ediyor. Katdesleri her kavgada bu iyilikleri yapmasaydı eşşek ben olsam yapmam desede ve bunu kendisi de bildiği duyduğu halde devam ediyor kendi annesi bile benim kocam icin başkasi olsa yapmaz diğer oğullarım yapmaz eşşek demistir bunu esimde biliyor.
Cok uzattim konuya geleyim baştan beri bana laf sokan her fırsatta benimle kavga eden benden buyuk bekar bir gorumcem var 30 yaşlarında. En son kavgamız eşimle kavga edip ağzına gelen herşeyi soyledi eşime bende dayanamadım eşimi savundum onun seviyesine inmeden ne istiyosn bizden naptik biz sana gibisinden. Kavga edip edip normale donuyo ben sinirden yapiyorm kotu biri değilim diyor herkeste kabul etmiş o oyle sinirle yapiyo diye.
Gecen gun yine telefonda eşim annesiyle konusuyodu oda arada annesini dolduruyodu eltimle kaynima karsi. Telefon kapandıktan sonra esime ablandan midem bilaniyo artık sırf senin hatrin icin katlanıyorum oda benden nefret ediyo zaten kendi soyledi dedim. Eşim bana diyo ki demek ki senden nefret edecek sebepleri var bende dedim neymiş sebepleri napmisim sen goruyosun nasıl davrandığımi dedim var demek ki diyo ablasını savunuyo en son evden cıkarken ben karısı icin kardeşinden vazgecen adamlardan değilim dedi.

Hic bi saygisizligim olmamıştır şimdiye kadar ailesine. ABlasi bana karsi boyle niye bilmiyorum ben 9 aylkk hamileyken benimle kavga etti evimde olay cıkardı sebepsiz yere. Yine affettim eskisi gibi oldum. Eşimin bisey yapmadığım halde beni sustrup onları haklı gormesi beni cok uzuyo. O lafindan sonra konusmuyorum 4 gundur oda konuşmuyor.