hepinize merhaba.
eşimle maddi sıkıntılarımız var. maaşlarımız borcları odemeye yetmiyor ve birkac aydır banka borclarının hicbirini odeyemedim.
diğer konularda sebepleri geniş geniş konuşmuştk hatırlayan olursa.
şimdi ben bankalarla icralık olmak uzereyim, belki de oldum.tum borclar benim adıma

kredi ya da para bulup borcları kapatmak icin cok yere başvurduk ama hep olumsuz sonuclandı.
dun nette gezerken faizle para veren, senetle borc falan diye aramalar yaptım. birkactane mail adresi buldum.
biri haric diğerleri banka calışanları cıktı normal banka kredisi veriyorlar. ama benim kredi ppuanım duşuk kredi kullanamam.
bir tanesi farklıydı. aradılar dun akşam beni. ihtiyacım olan miktarı soyledim. tc mi verdim.
ama dunden beridir hep icimde bir kurt.
adam parayı hesabıma yatıracak, ben bankaya gidip senetleri imzalayacağım o zaman parayı kullanabileceğim. hicbi şekilde gormeyeceğiz aramayacağız bir daha iletişim olmayacak. ben borcu bankaya odeyip senedi alacağım.
ama senetli olacağı icin belirli bir miktar masrafı olduğunu soyledi ve bu masrafı peşin istiyorlar.
şimdi kızmayın bana ne olur. normalde boyle şeylere karşıyım finansal hizmet veren şirket adı altında bir nevi tefecilik. ama gercekten paraya cok ihtiyacım var. evliliğimiz tehlikede.psikolojim bozuldu uyuyamıyorum bile.
sabit şirket teli istedim adam 5ten sonra orada birileri olur dedi aradım ama tel bozuk gibi calıyor.
ufff caresizlik işte insana neler yaptırıyor.