Cok ozverili cok becerikli bir annem var . Yanyana goren abla kardeş sanar eğlence anlayışımız, giyim tarzımız her şeyimizle cok iyi anlaşırız .
Ama senelerdir aşamadigim bir sorunumuz var . Benim annem beni arkadaşı sanıyor . Cocuktum babamla olan kavgalarında hakem yapardı. Buyudum hem hakem oldum hem ilişkilerinin hemen hemen tum detaylarına hakım oldum . Anlatma dedigimde kustu tavır koydu .
Eşimin işi dolayısıyla sehirdisina cıktığında bende annemlerde kalıyorum zaten evlerimiz cok yakın . . Ne zaman gelsem ya tartıştıklarını anlatıyor ya aralarındaki sorunları .bunları anlatmadiginda burada olmaktan cok keyif alıyorum. Cok rahatım annemin babamın yanında ama ... Dinlemek istemiyorum . 35 senelik evli insanlar kendi cozsun artık bana anlatmasın .
Ben 2 senedir evliyim . 2 senedir anneme ya 1 ya 2 kere anlatmışımdır bir sorunumu . Huzursuz etmek istemiyorum. Huzursuz olmak da istemiyorum .
Babamın evet insanin sinirlerini cok bozan bir suru yonu var ama guzel yonleri de cok fazla . Iyiyken araları o zaman bile mutlaka bir kulp bulur takar kafasına beni de bezdirir .
Ben bu soruna kendimi yıpratmadan nasıl cozum bulabilirim