kızlar merhaba neredeyse bir bucuk yıllık ayrıl barış uzak mesafe bir ilişkim vardı. karşımdaki kişi yaklaşık 3 aydır kafam karışık işimi değiştiricem, ailevi birkac problemi yuzunden bana cok mesafeliydi. haftada bir konuşuyor veya konuşmuyorduk. 2 hafta once yanıma geldi vakit gecirdik her şey cok guzeldi. iyi ki gelmişim seni cok ozlemişim dedi. gitti o 2 haftalık surecte de her gun konuştuk ama adını koyamıyorduk bir turlu. en sonunda soyledim beni boyle cepte gormen hoşuma gitmiyor boyle yapamam diye. bana yine kacamak cevap vermeye devam etti sorunlarından bahsediyor vs. en sonunda bitirelim ben cevabımı aldım deyince ben pişman olucam biliyorum beni geldiğimde reddet demeye başladı. bu ne anlama geliyor anlamadım ama sakın gelme deyip engelledim. hayatımda ilk kez birini engelledim. bana ayrıl barış bi daha yazmasın diye ama icim icimi yiyor ayıp mı ettim diye. karşımdakini cok seviyordum bilmiyorum vefasızlık mı. bundan sonra ne olur.
1bucuk yıldır senden başkasını gozum gormuyor tamamen sendeyim deyip ayrıl barış hallerimizde de bana aşık olmaya calışıp olamadıgından bahsetti dengem cok bozuk gercekten ne yapacağımı şaşırdım