Merhabalar herkese,daha onceki konularımdan bilen bilir.Sigorta teknik personeliyim.Eski calıştığım iş yerinde patronun mobbing yapması herşeye sinirlenmesi tum personel olarak bizi muşterinin yanında ve bizim icimizde bize azar atması yıldırmıştı.Temizlik işlerini bana yaptırması cayını bile benim karıştırmam,iş baskısı bi yandan.Telefon 1 kere caldığında acılacak.Asgari ucrete Calışıyordum,maddi durumumuz cok kotuydu cıkamadım ışten.1,5 yıl calıştım. Derken kredi kartı yapılandırmam bitti ve bunun icin mi okudum deyip kendimi kovdurdum.
5 ay oldu işten ayrılalı istanbul gibi yerde tek maaşla gecim olmuyor.Eşim dile getirmiyor ama cok zorlanıyor ev kira.Maaşı aldığımız hafta bitiriyoruz hayat pahalı.Bugun iş goruşmesine gittim 2 yere eski calıştığım yerde yaşadıklarım geldi gozumun onune ayaklarım geri geri gitti.Zar zor goruştum işe alınmak icin cabalamadım neredeyse.Birinin cayını karıştırmak icin mi okudum ?Babam yoklukla okuttu bizi.Yapmıyorsan istifa ediceksin bu mantıktaydı eski patronum.Bu fobiyi uzerimden atamıyorum.Aynı şeyleri tekrar yaşamaya gucum yok ofisteki diğer calışanlarda cok ezdiler son girdim diye gorevlerini ben yaptım.Kredi ve duğun borcu dolayısıyla gık diyemedim işsiz kalırım diye.Şimdi ben nasıl guc toplayıp calışırım hic isteğim ve takatim yok.Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.