Hanımlar merhaba. 3 yıllık evli 7 aylık hamileyim ve eşimle toplam 10 yıllık birlikteliğimiz var. Cok severek evlendik. Cok zor evlendik. Nisan ayında Ramazanın ilk gunu ilk sahurumuzu yediğimizde icime bir kurt duştu şimdiye kadar hic aklıma gelmemişti nedense. Gozum kapalı guvenirdim. Cunku benimle hep ilgili alakalı, her daim yanımda olan, her derdime derman olan bir eş. Eşim sahurdan sonra uyudu ve ben telefonunu alıp gecmişine baktım. Başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Uygunsuz videolar ve resimlere bakmış yıllardan beri ara ara. Cıplak fotoğraflar cıkacak şekilde isim yazıp aratmış yani bakmış ve izlemiş… Bu yaptıklarını oğrendiğimde ne yapacağımı bilemedim elim ayağım titredi sinirden. En yakın arkadaşıma durumu anlattım watsaptan. Bunu oğrendiğimi soylemeyip takip edecektim ama arkadaşımla yazışırken birden odaya girdi ve ben korkup tlfu saklayınca ne saklıyosun dedi hic arkadaşımın ozeli deyiverdim. Tlfu alıp konuşmaları biraz okuyunca oğrendin mi ne olduğunu dedim. O zaman neler soylediğimi tam olarak hatırlamıyorum ama beni aldattın senden tiksiniyorum artık dediğimi hatırlıyorum. Bunu deyince ağlamaya başladı itiraf etti zaten gizleyecek neyi kalmıştı ki… Her şeyi ayan beyan gordum. Cok kotu zamanlar gecirdim aynı evde yuzune bakmadım o ağladı ben ağladım… Birbirimizi cok seviyoruz bana da cok duşkundur ve bana değer verir. Neden bunlara ihtiyac duydun yetmedim mi ben sana dediğimde hamilelikten once ilişkiye giremiyoduk (şu an ilişkide sıkıntı yok canım acımıyor rahatca girebiliyoruz) her seferinde yeter artık b.şalcaksn b.şal canım acıyor diyodun ve zevkim gidiyodu cinsel anlamda senden soğumuştum ama seni cok sevdiğim icin canını acıtmak da istemiyodum. Ben hastayım gunde 4-5 sefer b.şalma isteği geliyor ve bu senle mumkun olmuyodu. Aldatmak istemedim boyle bişeye başvurdum bu daha masum gorundu dedi. Bunun cozumu bu değildi bana soyleseydin doktora giderdim dedim. Ben hasta olduğum icin sende bir sorun olduğunu duşunmedim dedi. Sen gitseydin o zaman tedavi olsaydın yok mu cozumu dedim. Yıllar once gittim psikoloji ilacları verdi kullandım mal gibi yaptı yanımda adam kesseler umrumda değildi o moda girmiştim. Boyle olunca ilacları bıraktım etkisi 3 ay surdu kendime 3 ay sonra geldim. Tekrar Doktora gittim durumu anlattım surekli b.şalman lazım evli değilsen o… Git dedi ben de seni aldatmak istemedim dedi. Soz verdi ağladı yalvardı bi daha bakmicam beni bırakma diye ama benim guvenim sıfır şu an. Asla inanmıyorum dediklerine. Eskisi gibi samimi davranamıyorum gulsem bile icim kan ağlıyor. Ona her baktığımda aklıma bu yaptıkları geliyor. Ama seviyorum o da seviyor. Bu şekilde nasıl ve ne zamana kadar yaşicamı hic bilmiyorum. Kendimi aldatılmış hissediyorum kaldıramıyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin. İcimi dokmek istedim sadece…