Uc bucuk saat gecmiş daha yeni kendime geldim.
Yemek bile yiyemedim sinirden.
Ağlasam bi rahatlayacam.
İşten cıktım. Eve gitmek uzere toplu tasımaya bindim Oturdum serbestti cok kalabalık değildi.
Yanımda biri dikildi arada 20 cm boşluk vardır yani cok rahat goruş acımda.
Adamın suratına bakmadım ama eli surekli on bolgesinde. Abiye kızım dur olay cıkarma yanlış anlıyorsundur diyorum. Baya bi bekledim.
Baktım nefes alışları anormal Dereceye geldi.
Telefonun videosunu actım. Zaten tam o bolgesine geldiğim icin videoya cok rahat cektim ama adam durmuyor.
Nefes nefese kaldı kafamı kaldırdığımda yuzunun ter icinde Olduğunu gordum.
Baktım bir bucuk dakika oldu durdurup diğer tarafta dikilen bi adama videoyu gosterip polisi aramasını rica ettim.
Destek bekliyorum biri de cıkıp adamı iki seksen uzatsın yada hesap sorsun hepsi yuzume bakıyo.
Bu arada bizim sapık abla ben sana ne yaptım, ben evliyim, Benim cocugum var Sıkıştım o yuzden tutuyorum vs demeye basladı.
Yemin ediyorum videoyu gosteriyorum Bir allahın kulu ağzını acmadı. Salak gibi kendim cırpınıyorum.
Polis aracı İlk durakta durdurmamızı geleceklerini soyledi.
Arac şoforune gidip Durumu anlatana kadar Adam gitmiş. 10 tane erkek tutamadınız mı dedim. Hepsi hala yuzume bakıyor.
Benim hayalim Dayak yemesi iken elini kolunu sallayarak gitmiş adam.
Polisi arayan adam bile durmadı yanımda polis gelene kadar. Hemen gitti şahit olmamak icin.
Tek Basıma gittim ifade verdim videoyu verdim şikayetci oldum tek basıma dondum.
Evet arayıp gel diyecek kimsem yoktu şuan cok umursamıyorum ama o an birine cok ihtiyacım vardı. Midem bulandı.
Evde oturmus yine tek basıma bunu yazıyorum. Ve cok pişmanım avaz avaz bagırıp ortalıgı ayaga kaldırmadığım icin. Yada adamın basında beklemediğim icin.
Şimdi bekleyelim de araştırıp bulsunlar da dava acılsın vsvs
Kendimi cok kotu hissediyorum ya.