Şu sıralar ust uste gelen konular beni cok bunalttı. Lutfen inanmayanlar yorum yapmasın, her konumda cıkıntılık yapanlar var.
Benim yaşadığım şehirde 2 yakın arkadaşım var biri ceyda olsun diğeri selda. Ceyda ilkokuldan beri arkadaşım, Selda liseden beri.
Selda evli yeni ev aldı ev gormeye cağırdı biz de Ceyda ile gidecektik, ben işten gectiğim icin erken gittim tabi bunu onceden bildirdim uygun mu diye. Kendisi uygun olduğunu soyledi, gittim evde yokmuş bekle beni dışarıda dedi tarif ettiği evi buldum yok orası değil evde kimse yok bekle ben gelene kadar dedi neyse 20 dak sonra geldi dışarıda da yağmur yağıyordu geldi o evmiş, bu evmiş işte dedim a ben yeni taşındığımız icin evi hatırlayamadım dedi eşi de evdeymiş, ben seni gordum ama Selda bize geleceğini soylemedi bilsem eve cağırırdım kac dak dışarıda kaldın dedi Seldaya da kızdı neden beni kardeşlerine cağırdın kızın geleceğini soylemedin diye,
neyse Ceydaya gelelim sevgilisi var istemeye gelecekler ve uzun suredir olmadığı icin ben cok mutlu oldum seni tanıştırmayı cok istiyorum dedi ki ben aşırı kıskanc olmama rağmen hicbir şevgilimi nişanlımı ondan kıskanmadım tanıştırdım.
Neyse seni eve biz bırakıcaz hem tanışmış olacaksın dedi gec olmuştu otobus kalmadı tamam dedim sonra hadi gidiyoruz dedi cocuk geldi sandım yok o mesaiye kalmış otobusle gideceksin dedi ben şok.
Otobus gelmedi cunku o saatte bitiyordu neyse cocuğu aradı bu cocuk geldi neden Ceyda bana soylemedin zaten evdeydim işim yoktu dedi ona kızdı ben gene şok.
Sonra ozurler diledi ama ben cok kırıldım. Yalan soylemesine gerek yoktu, ben arkadaşlarımın yanında aşırı dikkat ediyorum boyle şeylere kocası veya sevgilisi ile goz goze bile gelmemeye calışıyorum.
Neyse son olay iş yerinde mesai arkadaşım aramız o kadar iyi ki kardeş gibiyiz eşi o ben arkadaşlar hep beraber her yere giderdik, eşim seni kıskanmıyor Allah'tan yoksa goruşemezdik dışarıda ailecek dedi kafam rahattı. Ama eşi birkac kez her yerde de sen yanımızda oluyorsun diye laf soktu ben biraz uzaklaştım. Bu benim mesai arkadaşı eşine dort beş kere benim ismimle seslenmiş, eşinin kardeşine de benim ismimle seslenmiş, iş yerindeki sekretere de benim ismimle sesleniyor ama alışkanlıktan bence
neyse bu olaydan sonra sanırım eşi kızdı artık hicbir yere cağırmıyorlar
kendimi cok yalnız hissediyorum, cok bunaldım sırf bekarım diye boyle davranıyorlar, taliplerinden birisi ile evlenip gecicem artık cok bunaldım.