Selam kızlar,şuan aşırı sinirliyim.Virus sebebiyle işten cıktım ,evde izoleyim kronik rahatsızlıklarım var . Markete bile gitmiyorum .Sakin yerlerde Yurur ,doğaya falan Cıkarız sadece ..
Ev sahibimiz 2 yıldır kirada oturduğumuz evini satacak.Ev arıyoruz bulamadık henuz.Bu arada camda ilan asılı diye herkes geliyor bazıları ev sahibini bile aramadan direkt yukarı cıkıyor ..Zaten ev ucuk bi fiyat değecek bi ev değil o paraya bir de sana uyuyor mu odası ,fiyatı bilmem neyi once bi goruşursun uyarsa da gelir bakarsın.En son eşim evde yoktu bi cift gelecekler ,hastayım uygun Da değilim ,eşimi aradı ev sahibi ,kızımız evi gostersin diye ,eşim yakında allahtan cıktı geldi hemen ,Herşeyin bi usulu vardır ,adam geldi yatak odasına kadar girdi ,girebilir sonucta ev bakacak ama 4+1 istiyormuş ve ev kucuk gelmesine rağmen fiyat uymamasına rağmen ,yatak odamı gezdi (eşi uygun olmaz diye girmedi odaya) adam Neredeyse yatağın icine girecekti yani ben tanımadığım bilmediğim insanları neden evime alayım bu surecte ? Haberlerde neler okuyoruz kaldı ki bu virus surecinde ..Gorur gormez ilanı yukarı cıkıyorlar ,ya ben bu kafaya tahammul edemiyorum bişey alacaksan şartlarına uyuyor mu diye bi arayıp hem fiyatı oğrenirsin hem butcenle kıyaslarsın.Kafana yatarsa cok cok gelir bakarsın .. Eşime soyledim Ev sahibini ara soyle ben bu surecte geleni kabul etmeyeceğim diye Zaten evin resimleri var onda ,fiyatta da anlaşırsa bişey diyemem ama boyle Zırt pırt uygunsuz gelmek nedir ya ?? Sanki mağaza geziyor..Sizce haksız mıyım? Evde de tekim ,tek olmasam dahi hoş bişey değil bu surecte uygun gormuyorum ben ..Boyle bi hakkım olabilir değil mi ? Sizlere danışmak istedim teşekkur ederim