Sekiz yıllık acı tatlı gunlerin ardından sebepsiz yere bana kusmesiyle boşanıyorum.... Bundan yirmi gun once eşim durduk yere sırat asmaya başladı bi sıkıntı mı var Die sordum ilk başlarda yok dedi..... İcimden yine bunalıma girmiş bi kac gune gecer dedim ama yanıldım..... O sıkıntılarının başladığı gunden 6 gun sonra tekrar aynı soruyu sordum neden bu şekilde oluyorsun ne yaptım dedim bana bahane olarak annesine babasına ona zamanında cok cektirmişim artık dayanacak gucu kalmamış bu evlilikte bir Son goremiyormuş 38 yaşındaymış 10 yıl daha bu evliliğe katlansa 48 yaşında onunla kim evlenir Vs... Saydı sayıştırdı alttan aldım gecer duzelir dedim yumuşatma ya calıştım aynı tavırla bana sen nasıl kadınsın suan ben hatalıyım durduk yere bişey cıkarttım sen hala alttan alıyorsun iyi davranıyorsun dedi... Bende gulumsedi ve dedim ki evliliğim suresince sana hic bir zaman bir kadın olupta naz yapamadım.sen benim yapmam gerekenleri fazlasıyla yapıyorsun dedim.... Sonra bana terbiyesiz bir teklifte bulundu tersten ilişkiye girerse duzelir miş.... Cok uzuldum ağladım kabullenemedim kovdum evden.... Oda hemen gitti zaten.....aradan bir sure gecti bi kac aile bir oldu eşimi eve dondurmeye calıştı boşanmak bitti Die kendini yerden yere attı bahane olarakta yine anne babasını sundu... Oradaki aileler dinlediklerinde bunların boşanmaya değer şeyler olmadığını soyledi ama adam kafaya koymuş amac beni rezil etmek.... Hic birşey demedim don dedim sadece geldi eve... Aradan iki gun gecti icimde bir sıkıntı var durduk yere... Fareye gezinirken neden bilmem eşimin sayfasına geldim arkadaşlarına bakarken bir kac bayandan rahatsız oldum ve hemen aradım facebook kapatacagını soyledi ok dedim. Akşam geldi facebook kapatmamış ok hemen kapatıyım dedi bende once benim rahatsız olduklarını sil ondan sonra dedim... Sonra tlf ver dedim vermedi neymiş efendim ona guvenmeyi oğrenmem lazım mış bir de Sifre koymuş iyice şuphelendim... Sonra altı face İ tlf elinde alırım Die SIM sıkı tutuyor dediğim bayanları sildi sonra oyladı biraz onu sen tut elinde beni arkadaşlarını kontrol edeyim dedim... Derken aşağı yukarı kaydırıtken bi anlık bi boşluğunda yararlanıp msjlar bolumunu tıkladım... Eski bir arkadaşıyla yazışmış... kadın bekar cıvık birşekilde kadına yazılar yazmış iltifat etmiş whatsapa davet etmiş sensiz olmaz sende gel demiş... Kadında bu konuşmalardan rahatsız olmuş sanırım vaktim yok cok yoğunum eşine slmlar Die konuşmayı sonlandırmış.... Bunları okuyunca inanın kalbimi bıcakla ikiye bolumler sanki... Sekiz yıllık evliliğimde bir kez olsun bana iltifat etmeyen yuzume gulmeyen bir adamla yapıyordum hep kendimi karakteri bu dedim avunttum... Ama karakteride bu değilmiş.... İki evladım var o yazıyı okuduktan sonra defalarca pişmanmısın Die sordum ve aldığım cvp bundan sonra boyle kabul edersen oldu... Tabiki kabul etmedim ve dwf ettim adamı... Suan anlaşmalı boşanıyorum 1500 lira nafaka 17 bin lirada para istedim ayrıca cocuklarımın velayeti oda kabul etti. Gecmişe donup baktığımda kesinlikle evli olmaması gereken bir adam goruyorum ne eşine nede cocuklarına maddi ihtiyac haricinde en ufak ilgi ve sevgi gostermeyen bir adam var kim isterdi o adamı....sorum su ki bir boşluktayım ara sıra ohh rahatladım diyorum ara sıra da BŞ karamsar sanki bundan sonra mahvolqcqkmışım hissine kapılıyorum... bu boşanma psikolojisinin getirdiğş bir duşuncemi bilmiyorum ne yapacağımı onume neler cıkacak daha once benzeri olayları yaşamış sizlerin duşuncelerini merak ediyorum bu arda maddi imkanım yok cocuklarım kucuk calışmam aileminde yanına donemem ankarada yaşıyorum 1500 lirayla iki cocuk gecinebilirmiyim yaşım daha 28..