Merhabalar canımı sıkan bir konuda buraya yazmak fikir almak istedim benim 17 senelik bir arkadaşım var bu arada 25 yaşındayım epey eski ve koklu bir arkadaşlık yani cok yakındık herşey Farklı şehirlerde universite okumaya başlayınca başladı . Arkadaşım cok değişti sigaraya ickiye başladı aşırı miktarlarda tuketmeye başladı bir kac defa uyardım. Bu defa beni sucladı hatta horladı ben icmediğim icin beni saf cahil olarak gorduğunu soyledi bir kac defa ciddi tartışmalar yaşadık ancak toparladık. Bu arada benim uzun suredir ciddi bir ilişkim var ciddiyet adına ilk adımları attık. Ben bu konuda da arkadaşımdan destek gormedim. Kendisi universite surecinde o kadar cok erkek arkadaş değiştirdi ki ben surekli dikkatli olmasını soyledim ancak her hafta bir başka erkek arkadaşını evine aldı en sonundada bulunduğu ilde adı cıktı tepki gordu . Bir kac defa erkek arkadaşımla aynı ortama soktum fark ettim ki onun yanında beni ezmeye calışıyor dalga gecmeye calışıyor cok rahatsız oldum ancak dile getirmedim . Herneyse universiteler bitip ailelerimizin yanına donduk arkadaşım bu surectede devam etti surekli bir başkasıyla goruşmeye ve işin kotusu tek bir kişiyle goruşmuyorduda aynı anda eski sevgilileriyle konuşuyordu surekli uyardım yine care olmadı bu Arada kendisi surekli ne evliliği ya filan diye dalga gecerdi benimle erkek arkadaşımla. Kendisi son olarak biriyle tanıştı tanıştığı kişi kendisinden 17 yaş buyuk bir muteahhit o evlilik duşmanı kız şimdi bana evleneceğim demeye kendi ilişkisini benimkiyle yarıştırmaya başladı ben senden once evlenirim diye kasılıyor ben Ahmet bana bunu soyledi bunu yaptı deyince o da karşılık olarak cumleye hemen ay Ozan ’da bana bunu yaptı bunu soyledi diyor Ozan buna evlilikle ilgili bir şey soylediğinde hemen ekran goruntusu alıp bana atıyor .ha şimdi yetmezmiş gibi bu adamıda aldatmaya başladı eski sevgilisiyle konuşuyor benim midem kaldırmıyor Artık o konuştuğu adamada acıyorum bir yandan ben bunca sene emek verdim sadık kaldım cabaladım ilişkim bu noktaya gelsin diye evlilik bu kadar kolay mi o gezdi tozdu hergun biriyle şimdi tutup cocuk oyuncağı gibi evlenmesi reva mı diyorum bir yandanda boyle duşunduğum icin kendime kızıyorum cıkmazdayım ne yapayım şaşırdım kaldım