Defalarca konu actın hep aynı şey yazanlar yazmasanız da olur. Yardıma ihtiyacım var ki yazıyorum.

Eşimin ailesiyle aramız iyi değil. Bizim hicbir sucumuz yokken kıskanclıklarından kv ve gorumce boşanmamız icin cabaladı. Kp de bu durumdan faydalanıp bizden para koparmaya calıştı. Kufurden hakaretten bedduadan iftiraya kadar bize yapmadıkları kotuluk kalmadı işin ozeti.

En son eşim yok demesine rağmen babası bir miktar para koparmayı başardı bizden. Annesi de durumu fırsat bilip eşime ağlayıp yakınmaya calıştı. Eşim de bi rahat bırakın beni aramayın dedi.

İki haftadır sesleri cıkmadı. Bu arada kv kızıyla tatile gitmiş gelmiş filan. Eşim yanlış mı yaptım aramayın demesemiydim diyor. İcimden hic aramak gelmiyor ama sence ne yapmalıyım diyor. Bayram yaklaşıyor aramayı duşunuyor musun dedim. Duşunmuyorum icimden gelmiyor. Ararsam gucsuz duruma duşecekmişim gibi geliyor diyor. Vicdan yapıyor işin acığı. Ben duşunuyorum ama onların umurlarında bile değil demi diyor. Cocuğumuz doğunca sence ararlar mı aramazlar demi diyor. Ki annesi gecen sene Allah size cocuk vermesin diye beddua etmişti. Ailesinden kimseyle goruşmuyor. O insanların bize yapmadıkları kalmadı evet cok buyuk bir nefret var icimde ama eşime kıyamıyorum. Oksuz yetim gibi. Sevdiğinden ozlediğinden değil de vicdanından kafaya takıyor sanırım ama onun yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum. Eşim yapmadıkları kalmadı cocuk gibi bu yaşta halen didişiyorlar diyor. Annem akrabalara ne anlatmışsa cocuğumuza hayırlı olsun diye aramadılar bile diyor. Bunları duşundukce asla aramak istemiyorum diyor. Kız kardeşinden hepten nefret ediyor. Bir senedir konuşmadılar. Şeytan o onun kıskanclığı yuzunden oldu herşey diyor.

Siz benim yerimde olsanız eşinize nasıl yardımcı olurdunuz.