Şimdi ozet geciyorum gecen haftalarda kv kendi supuegesi bozulduğu icin emanet olarak benimkini aldı gunlerce getirmedi lazım olup istediğimde ise supurgemin filtresini bozmuştu kayınpeder yeni filtre aldı getirdi supurgemi.O gunden sonra ben anneme gitmiştim 2 gun kaldım geldiğimde supurge yine yoktu nerede diye eşime sordum evde bardak kırılmış kabasını temizlemişlerdi istediler goturdum dedi tama gecen gunku kadar durmasın ama dedim.Ertesi gun almaya gitti işimiz bitmedi bayram temizliği yapıyoruz demiş annesi bir şey demedim.Ertesi gun hem supurgemi almaya hem de ne var ne yok diye ziyarete gideyim dedim kapıyı caldım beni gorur gormez fena bozuldu hoşgekdin bile demeden ne o supurgeni mi almaya geldin sen dedi afalladım işi bittiyse alayım tabii ev toz icinde ama dur bi bismillah soluklansaydım dedim guldum.Eşim de yanımdaydı leyloşun fıtığı var gırgırla idare edemiyor anne şu supurgemizi alsak eğilemiyor artık malum karnı cıktı dedi annesi sadece kıskıs guldu ne tamam dedi ne bir şey sinirim bozuldu cok durmadım kalktım.O gunden beri hala supurgem orada kac kere istemem kac kere konu acmam gerekiyor 2 gun once yine mesaj attım lazımsa alabilir miyim anne diye goruldu attı sinir krizi gecireceğim artık eşimi yollayınca da bardak kırıldı cam kırıldı diye bahane uydurup bıraktırıyormuş kavga mı edeyim napayım ben ? Kavga etmeden guzellikle cozeyim diyorum ama yok