merhaba
ben 1 aylık evliyim.
dakika 1 gol 1 diyecekseniz evet

gorumcem ilk zamanlrda da beni terslerdi bir kaba konusurdu. sonra dedim ki onn huyu boyle.. bende mesafe koydum koydum ..
evlendık eşimle gayet ii anlaşıyoruz.. bi ara eşime kardesın neden bole konusuyor benmle dedim bi acayip surekli gel git al yap et boyle kaba. neyse dedim zamanla oturur bende pek oralı olmadım .. uzatmadımda..
sanırım eşim bunu soylemiş olacakki dun gorumcem bana ocağı yakarmısınız dedi bende şaşırdım normlde cekil fln derdi cunku.. bende bozmadım yalan yok.. tabi efendm ne demek buyrun dedim..
eşimn konusması da bi garip sordum hayır gorusmedm soylemedm dedi ama benm aklımda kaldı acıkcası..
ya zaten kapıdan girerken apartmana o girşte oturuyor camdan beni gordu hgdin fln dedi tam ben iceri girerken karşı komsusuna el salladım (Samimi arkadasları oturuyor ailecek gorusuyolr tanısmıstım) kız gorumceme camdan bakarak guldu.. belli ki gorumcem bir şey yaptı artık ne yaptysa cunku norml meraba gulumsemesi değildi baska bir şey yuz ıfadesinden anlaşılıyor. sonra yukarı cıktım ben eşim sonradan geldi bi sohbet bi muhabbet fln anlamadım. uzerimde guc gostergesi yapmaya calışıyor resmen.. yada ben mi abartıyorum..