konu uzun olmasın diye detay vermemiştim ama madem şu durumda bile tepki topluyorum yorumlarda gozden kacmasın diye o “ince” ayrıntıları buraya yeniden kopyalıyorum.
eltim iyi bir kadın olsaydı her biriniz soylediklerinizde haklıydınız. neden seviniyorsun hamile kalamayışına neden takıyorsun vs gibi sorularınıza toplu cevap vereyim.
Kaynanamı doldurup eşimin uzerine saldığı İcin.
Hamile kalmak istemesinin nedeninin oğlunun ailenin son ferdiyken herkesin onu sevdiğini ama Eylul doğunca herkesin onu unuttuğunu odak noktalarının değiştiğini acilen cocuk yapması gerektiğini soylediği icin.
Zayıflamış Eylul dediğimde kaynanama bak anne sutu yeterli değil sen bir de bana kızıyordun erkenden sutten kesti diye kaynanamı doldurduğu İcin.
Zayıflamış dediğimde annesi oraya gitmiş ama bir cocuğa bile bakamamışlar diye sağda solda konuştuğu İcin.
Aramasının nedeni sırf ben aradım da acmadı diyip ortalığı kaosa suruklediği icin (başarılı da oldu)
Kendi ağzıyla 2. Cocuğu yapmak İcin sutten kesmem lazım diyordu. Bu yaptıklarını curretkarca rahatca soyleyebilen bir kadın.
oncelikle cumleten iyi akşamlar. bugun bayağı bir doluyum her yere dokuldum biraz da buraya dokulup sizlerin de fikirlerini almak isterim.
bir coğunuz eylulun durumlarından haberdarsınız zaten. cok zor bir surecin icerisindeyiz kah orada kah burada bir şekilde olumsuz şeyleri elemeye calışıyorum ne kadar başarabilirsem artık bilemiyorum...
4 ay oldu doğalı hastahanelerden burnumuzu cıkaramadık kim bilir ne kadar daha cıkaramayacağız..
icinde bulunduğum psikolojiyi anlatmak istesem anlatamam, tarif etmek istesem edemem. ama yangın yeri desem tam da yeridir. kafamı dağıtmakla uğraşırken bile hemen saati dolmadan buhrana duşuyorum.
konunun neresinden başlayacağımı bilmiyorum ama once başlardan bir ozet gecmeye calışayım. benimle yaşıt(25) ama benden 1 sene sonra evlenen g.tu yere yakın diye tabir edilen bir eltim var evlendi evleneli elini dilini hic uzerimden cekmedi. yok neden kapanmıyor, neden bu kadar geziyor, neden surekli alışveriş yapıyor yani hayatımın her yonunu kıskanarak gecirdi hala da oyle.
takmamaya calıştım bunca zaman ama bazen oyle şeyler yapıyor ki takmamak mumkun olmuyor. ben kızıma hamile kaldığımda daha 40ı yeni cıkmış bir bebeği varken ben hamileyim diye ortaya atılmıştı

cocuğunun 2 ayı dolmadan erkenden sutten kesti biran once hamile kalıp bana nispet yapmak İcin ama gel gorki yılan kalbinin yuzunden neredeyse 1,5 senedir hamile kalamıyor

doğum zamanım geldi cattı ben 30 saat boyunca bir fiil acı cektim yerlerde surundum yavrum kakasını yaptı, kalp ritimleri duştu acil sezeryana alınmışım neymiş o arada bu hanfendi aramış da acmamışım. acmış eşime dert yanıyor o kadar aradık insan bi acmazmıymış tek ben mi cocuk doğurmuşum oda cok acılar cekmiş bilmem neler neler eşim de dellendi actı ağzını yumdu gozunu tabi uslanır mi uslanmaz arsızzzzzzzzzz.....
kaynanamı surekli doldurmalar... uzerimize salmalar... kusmeler gırlaaa...
eylululun hastalığını oğrendik guya cok uzulmuş beni aradı ağlıyor ay cok uzuldumler dualar ediyorumlar bilmem neler. kızımı acil akciğer ameliyatına almışlar o ara bana guya destek olacak ya diyor ki ya benim oğlumda sarılıktan 3 gun hastanede yattı

kadıııııın sen şaka Mısın dedim ya senin durumunla benim durumum bir mi sen aptal mısın?
neyse hafif surtuşme oldu... ozur falan diledi. kızım yoğun bakımda yatıyor. mesaj atmış gormeye gittiniz mi ? zayıflamış mı ? sutun var mı? bu ve bunun gibi sacma sapan fesatlık dolu sorular. inanın o ara onunla uğraşacak kafa da olmadığım İcin uzerine de duşmedim.
kızım 2. ameliyatına girdi ameliyat sonrası beynine pıhtı attı. bu gercekten cok ağırdı benim icin. yani her turlu coktum artık. hala etkileri uzerimde. 15 20 gun hastahanede kaldım kızımla o surecte. bu aptal kadın da başta olmak uzere surekli arıyorlardı yapmacık olduğu o kadar belliydi ki ben acıp da ne konuşayım onunla sırf desinlere arıyordu işte.telefonumu ucak moduna aldım eşimin ailesinden kim varsa hepsini engelledim sadece Wi-Fiden foruma girdim.
bakın zurnanın zırt dediği yer burası. neymiş beni aramışlar ben acmamışım bana kusmuşler

yalnız bitmediiiii

Velhasıl şu son zamanlarda bu kıskanclıkları coook gozume batmaya başladı. catmamak icin zor tutuyorum kendimi. whatsapp durumu uzerinden yuruduğu İcin ispat edemiyorum. ama artık son demlerimdeyim. sizce ben buna derdin ne gibisinden yurumeli miyim ? yoksa kendi haline bırakayım kudurmaya devam mi etsin ?