Herkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi duşunduğum kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
Evlendiğimizde kardeşleri evlenip kendi yuvalarını kurana dek onlarla beraber aynı evde yaşamamı istedi. Normalde ayrı evlerde yaşıyorlar. Soz konusu benimle evlenmek olunca kardeşlerini yanına alacağını soyluyor. Kızlardan birinin ruhsal hastalığı var ve belki de bu yuzden evlenemeyecek. Ben onun sorumluluğunu ustlenebileceğimi sanmıyorum. Kardeşleriyle dilediği gibi ilgilenebileceğini ama aynı evde yaşamayı kabul etmediğimi soyledim. O da bana kardeşleriyle yaşama fikrinin kesin olduğunu soyledi ve ilişkimizi sonlandırdık.
Kişilik olarak cok iyiydi ve beni sevdiğinden, onemsediğinden emindim. Ben de onu cok seviyordum. Ama bu konuda cok ısrarcı olmasından dolayı yollarımız ayrıldı.
İcimde acaba fikri zamanla değişir miydi, ayrılmakta acele mi ettim duşuncesi var. Ne diyorsunuz, ayrılmak doğru bir karar mı? Yoksa fikirleri zamanla değişebilir miydi?