Memurluk adlı konuyu acmıştım. Sonra bazı şeyleri acık acık betimleriyim icin bir sure kapalı kaldim ve bu arada yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum emin olun bende de sıkıntı var mi diye de duşundum ama yazdıklarımın hepsi malesef gercek şaka gibi orada bunlar i yapan insanlar 30 yaş ve uzeri bende boyle bir ortam gormedim omru hayatımda boyle insanlar tanımadım ama yaşananlar ne sanri nede başka birşey birebir yaşandı. Son 1 senedir gercekten cok uzuldum cok psikolojim bozulduğu zamanlar oldu gercekten kendimi burda rahat hissettiğim icin bazı şeyleri acık acık yazdım anlattim cunku bunlari birebir yaşadım ve halen daha devam ediyor. Amire yansıttim ustu kapalı olmadi cunku ben tektim o kişininse yandaşları coktu kendimi anlatamadım daha ust amirlere boyle bir konuyu yaşadığım.halde anlatmaya ben utandım adımın boyle şeylerle anılmasından ben utandım ama o kişiler bunları yapmaya utanmadilar.
Psikologa git diyenler olmuş ona da epey bir seans gittim bende herhangi bir anormallik saptamadı bu yaşadığım şeylerden oturu kaygı bozukluğu yaşadığımı kafama cok taktiğimi falan soyledi sonra başka bir psikologa gittim benim normal olduğumu oda soyledi yani bendd saptanan bir anomali yok ben etrafımdaki bu insanlara karşı nasıl.bir davranış gostermeliyim ne yapmalıyım nasıl.bir tutum sergilemeliyim nasıl.bu durumlar karşısında sakin kalabilirim bunu oğrenmek.icin gittim bana takmamam soylendi vs vs gibi şeyler.
Demissiniz ki uhrevi şeylerden medet umuyor inanın herşeyi denedim sonra dualara da başvurdum hicbir sey yapamayınca dualara da cok başvurdum dunya dua ile donuyor değil mi neyse dua da ediyorum sonucta herkes ektigini bicer diye bir ata sizi var değil mi ilahi bir adalet var inşallah bu yasananlarda da ilahi adalet tecelli edecektir Allaha inancım sonsuz Allah sadece kotuye muhlet veriyor iste
Sabır da zehirli bir ot gibi istiyorsun ki sana kotuluk yapan biri hemen cezasını ceksin istiyorsun cunku icin yanmış
Eşimle ilgili olan konuda da hep okudum kendime objektif bakmaya calıştım her olumlu yada olumsuz yazdıklarınızı da okudum kendime dışarıdan bakmaya calıştım aşırı tepki verdigimi fark ettim evet ama bazen bazı birikimlerden de iste bazı şeylere aşırı tepki verdiğimiz olur mutlaka sizin de olmuştur.
Ağzı bozukluğa gelince genel olarak agzi bozuk biri asla degilim ama herkes bir insan sonucta ve burda yaşadıklarımı ifade edebilmek icin acık acık soyledim ama bu demek değildir ki bir insanla yuzyuze yada iş yerinde de boyle demek değil son derece saygılı bir tavır icinde ve de hassas olmaktan hep kaybediyorum iş ortamında da.
Kısıtlanma surem bitince bunları yazmak istedim.