35 yaşındayım.bebeğim 2 yaşında.etrafımdakiler yine evlenirsin karlına biri cıkar vs diyorlar.diyorlar da ben ne guveniyorum ne istiyorum.ya acıkcası evet bir omur yalnız yaşayabilirim.bebeğim buyur evlenir gider.ben de evet yalnız yaşarıo ne var ki bunda?evlendik diyelim boşanmayacağımızın garantisi var mı tekrar? Diyelim ki evlendik e hadi adam oldu ne olacak?yalnız kalmayayım diye tekrar mı evlilik? Hem bebeğimi uvey babaya asla guvenemem.ben boyle diyince sacmalıyorsun ne iyi insanlar var vs diyorlar.
Ya hicbir insan başkasının cocuğunu kendisininki gibi sahiplenebilir mi?bence hayır siz ne duşunuyorsunuz?? Hem elin adamı sonucta ya evlenene kadar iyi cıkar da evlendikten sonra cocuğuna maddi manevş zarar verirse?neler okuyıruz duyuyoruz?
Bir de şu var bebeğin babası bana ustune ne vazifeyse evlen yalnız kalma diyor.ben bebeğimi uvey babayla buyutmem diyorum ne olacak ocu mu uvey baba diyor?erkekler nasıl bu kadar rahat olabiliyor?kendi canından kendi kanından yavrusunun elin adamıyla aynı evde buyumesine razı.hatta teşvik ediyor.Allahtan memurum işim gucum var.sırf param icin bile evlenen olurmuş benimle oyle soyluyor.onun dedikleri onemli değil de siz ne duşunuyorsunuz cocuklu bayanalrın tekrar evlenmesi hakkında?cocuk acısından artıları eksileri nelerdir?