Herkese selam oncelikle konuyu arkadaşımın adına yazacağım yani umarım yazabilirim başkasının adına yazarken biraz zorlanıyorum cunku

Benim arkadaşımın(KIZ) 2 senelik bir ilişkisi var.
Cocuğun annesinin de bir akrabası var ama cok cok uzaktan 3 sene once falan akraba kızı ile arkadaşımın sevgilisini bir araya getirmiye calışmışlar ama cocuk hayır demiş.

Bu konuda nereden cıktı diyeceksiniz onuda acıklayayım; Konuşurlerken odadan cıkmadım demiş cocuk, benim arkadaşta neden diye sorunca anlatmış. Meğersem onlar gelmiş işte (Haftanın 3 gunu'de gidiyorlarmış)

Konu konuyu acmış tabi ve asıl sorun annesiymiş benim arkadaşın gozunde cunku 3 sene gecmesine rağmen ve arkadaşımla sevgili olduklarını bildiği halde cocuğun annesi hala kız hakkında konusuyormuş aile icerisinde.

Arkadaşım da boyle bir ilişkiyi surdurup surdurmeyeceği konusunda kararsız. Cunku son 4 aydır aralarında mesafeli bir ilişki var ne yazık kı ve bahsettiği kız ve annesi neredeyse coğu gun oradalarmış ve bir gun bu kızımız cocuğu sormuş vs.
O yuzden istemiyor. Ben şahsi olarak biraz zamana bırakmasını, akışına bırakmasını, dert etmemesini soyledim ama kendisi cok pinpirikli cok takıntılı. foorumda paylaş kızlarda bir fikir versin dedi. (FİKİR VERMEK DIŞINDA LUTFEN BUDA DERT Mİ,BOŞ KONU VS. GİBİ ŞEYLER LUTFEN YAZMAYIN OYLE DUŞUNUYORSANIZ DA EN AZINDAN BUNU YORUMLARDA LUTFEN BELİRTMEYİN BAZI KONULARDA GORUYORUM BOYLE YORUMLAR AMA HERKESİN DERDİ KENDİNE, RİCA EDİYORUM.)