ay selam kızlar valla cok uzun zaman oldu giremedim girdim cıktım filan derken yazacak da anlatacak da takatim kalmamıştı taaa ki bugune kadar.
şoyle anlatayım kısa tutacağım. Eşimle Şubat ayından beri cozemediğimiz bir şeyler var aramızda. Ama ne olduğunu sorsanız net bir şekilde “bu” diyemem. Her gun bir olay cıkıyor her gun bir şeyler yaşanıyor.
Ama sanırım en buyuk sorun benimle iletişimi yok. Duşunsenize eve gelip yemek yiyip televizyon izleyip cocukla oynayıp sonrasında yatan bir adam. Sorarsan cat pat cevap verir sormazsan konuşmaz. Verdiği cevaplar da geciştirme hep. Ama sizden hep laf alıp. Yok efendim annen aradı mı ne dedi napıyorlar, baban para alacaktı aldı mı,dayın ne yapıyor bugun konuşmadın mı aaaa niye filan diye surekli benim ailemden sorular sorar kendi ailesiyle butun gun telefonda konuşur ama demez ki ya babam da bugun grip olmuş, ya da abim de bugun işe gec kalmış “ornekler sacma ama anlatmak istediğimi anlamışsınızdır” ya da ailesini gec mesela yolda eve gelirken bir kaza olmuştur gelirsin dersin ki yaaa krissi biliyor musun onumde bir kaza vardı 2 araba ust uste umarım bir şey yoktur. Sohbet yani! Konu sacma olabilir ama sohbet ortak bir şeyler konuşmak. Yokkkk anacım yokkkkk varsa yoksa gıybet laf toplama ama kendi asla laf vermez. Ailesi kraliyet soyu cunku

Daha bunun gibi bir cok sorun. Yatağı ayırdım gelip de sen niye buradasın niye burda yatıyorsun diye sormak yok. Odasına gidiyor kapıyı kapatıyor artık ne yapıyorsa! Umrunda değilim yanında mı uyudum ayrı mı uyudum...
diğer bir konuda telefon! Surekli WhatsApp acık durur ama 10 saat calışır 2 saniyesini ayırıp da napıyosun yazmaz. Yazmayı gec aramaz. Ararsa da salak salak konuşur hee napıyonnn heeee iyi yaaaaa nolsun calışıyoooozzz gibi geyik. O telefon artık aramıza cok girmeye başladı ana biri mi var bilemiyorum sezmiyorum gibi ya da cok salağım.
Romantikliği gec sevgisine dair en ufak bir şey hissetmemeye ve adam gozume cok batmaya başladı. Niye ya? Hayatımın en guzel donemleri. El ele gezip aşk yaşayacağım zamanlarda bu sacma sapan cozumlenemeyen konular neden?
Ay nolur beni kendime getirin bana iki taktik verin. Alıp karışma konuşuyorum sorunlarımı anlatıyorum duvar dile geldi o gelmedi. Nasıl sabrediyor benim ceneme bilmiyorum. Konuşmak dertlerimi sorunlarımı anlatmam kar etmedi. Bana başka bir şeyler oğretin yaaaa nolur