Selamlar herkese,
Benim sizle paylaşmak istediğim ve akıl almak istediğim bir konu var, zira kafam cok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Oynadigim bir oyun var ve oyunda bir erkeğin kadınlara ben boşandım bekarım diyip kandırdığını oğrendim. Merak edip biraz kurcaladigimda adamın aslında evli olduğunu ve eşinin hic birsey den haberi olmadığını mutlu bir evlilikleri olduğunu duşunduğunu oğrendim. Kadın calışıp evi gecindiriyor. Yani kendi ayaklarının uzerinde duran biri. Adam uzun suredir işsiz. Cocukları olmuyor. Ve eşinin ve eşinin ailesinin sosyal medya bilgileri filan da var bende. Gunlerdir kadına karşı vicdan azabı icinde kıvranıyorum. Cunku eşim boyle birsey yapsaydı ben mutlaka bilmek isterdim. Adam calışmayıp butun gun evde pc başında oyun oynuyorum muhabbetine kadını aldatıp duruyor ben bekar adamım diyerek. Aldatılan kadına mi acıyayim yoksa adama kanıp bu pisliğe bulaşan habersiz kadınlara mi? Bana ne olur akıl verin, siz olsaydınız ne yapardınız? İki secenek duşundum ilk direk kadına yazmak. İkincisi de direk kadının abisine yazmak. Abisine yazmakta ki duşuncem belki adamın kulağını cekip doğru yola sokar diye? Bu arada bu cift iki farklı milletten. Ama kadının ailesi Turk ve gelenek goreneklerine bağlı insanlar. Ne yapmalıyım?