Eşim maalesef her seferinde soylememe rağmen beni anlamıyor. Erkek kardeşlerinle gezmeye git, takılın, piknik yap, denize gir ama beni karıştırma onların hanımlarıyla anlaşamıyorum. Ya lafları batıyor, ya gunum zehir oluyor, ailelerle gidilecekse biz gitmeyelim. Siz erkek erkeğe gidin seni tutan yok diyorum. İlla ailelerle gidelim, sen de gel, laflarını duyma, takılmana bak diyor. Yahu butun gun nasıl takılayım? Sen kuzenlerinle, kardeşlerinle takılıyorsun. Benim eltilerle, gorumcemle aram yok. Tek başıma mı oturayım? Boyle diyorum bu sefer de "sen gelme o zaman" diyor. E iyi de herkes ailesiyle gidiyorsa, ve beni kimse istemiyorsa, senin de beni strese sokmamak icin, uzulmemem icin goturmek yerine boşver madem sana saygısızlık yapıyorlar ben onlarla erkek erkeğe giderim demen gerekmez mi?
Soğuyorum her turlu. Bir turlu kafasına girmiyor. Yanıma kitap falan alıyorum, okuyorum oralarda. Yani mumkun değil, hep yapmacık diyaloglar, laf sokmalar bunları ben cekmek zorunda mıyım? Nereye kadar onun hatrı icin boyle cekicem? Sizce ne yapmalıyım?