Merhaba benim 8 aylık bir ilişkim var, şu anda pandemi yuzunden uzak mesafeye dondu marttan beri yuz yuze ben okuduğum şehre eşyalarımı almak icin gittiğimde goruştuk, 3 gun kaldım her gun goruştuk haziran ayıydı
Şu anda mesajlaşma ve telefonla ilişki yurutuyoruz ben 23 yaşındayım ve ilk uzun ilişkim. Erkek arkadaşım ilgisiz değil her gun mutlaka konuşup mesajlasiriz ben gecenlerde olduğu şehre gunu birlik gelmek istediğimi soyledim, senin şu anda tren kullanıp buraya gelmen doğru olmaz dedi hastalık riski yuzunden, kendisinin arabası var ama riskten isim olmasına rağmen ben bile şehir dışına cıkmıyorum dedi . Ama isi nedeniyle gun boyu da dışarda cafelerde de oturuyor ben de aynı şekilde dikkat ederek dışarı cıkıyorum. Bazen bunu duşunerek kiriliyorum arkadaşları ile goruşuyor ama 2 saatlik mesafeye beni gormeye gelmedi diye. Sizce cok mu ilgi bekliyorum beklentilerim cok mu yuksek bu donem icin? Calisiyor basında durması gereken işler var pandemi olduğundan beri şehir dışına cıkmadı, ama yinede araya giren mesafe bizi uzaklaştırdı mi diye arada dusunuyorum