Merhaba arkadaşlar sizinle bi konu hakkında konuşmak istiyorum cunku bu durum beni cok rahatsız ediyor ne yapmalıyım veya aslında yapacak hicbirşey yokmu bilmiyorum.. eşimin ailesiyle alakalı. Eşimin 6 tane teyzesi var ve hepsi hemen hemen aynı karakterde. Birine davetli olunca cok istekli gidemiyorum sanki yabancıymışım gibi hissediyorum kendimi yaklaşık 2 senedir evliyim ama bilmiyorum kendi ailemde gorduğum aile sıcaklığını onlarda goremiyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor dun yemek yemeye cağırmış teyzesi neyse ama ben sonradan eşlik edebildim onlara cunku yeni bi meslek uzerine eğitim gordum bunuda biliyolardı geldiğimde kalabalıktı iyi akşamlar herkese diye gulucukle karşıladığımda onlardan bilmiyorum bi sıcaklık bekliyorum soğuk bişey veriyolar sanki yabancı bi yere gelmişim gibi sanki teyzesine gelmemişim diğer teyzeleride aynı şekilde cok soğuk davraniyolar ama hep boyleler evlendim evleneli yani insan bi der el kızı rahat etsin cunku ben rahat edemiyorum yemek yedim ama sanki diken ustunde bi iki birşey okadar rahat edemedim hal hatır sormuyolar doğru durust yeni birşeye atılmışım nasıl gectı demiyolar ya ne bilim inanın cok rahatsız olduğum icin actım bu konuyu cok kalabalık bi aile zaten bunlar ben her zaman bi gulec yapıya sahibim insanlara sıcak davranırım sevilim sayılayım isterim ama onlar o sıcaklığı vermeyincede gidesim gelmiyor acıkcası bizdede 2 gelin var ama kesinlikle bizimde ailemiz kaşabalık ama ortam icinde gulucuk sacarlar bi sıcaklık verirler insanda normal olarak bi rahat eder ne duşunuyosunuz arkadaşlar bu konuda başta dedim daha yeniyimdir ondan alişirim filan ama alışılcak gibi değil ya sevmiyorum boyle karakterleri