Merhaba arkadaslar,

7 aylik hamileyim ve ne yazikki psikolojim bozuldu.

Hormonlar, ev hapsi, esimle tartismalar vs derken yiprandim..

Dun yine bir tartisma esnasinda eve gitmek istemedim ve ailece bulustuk tabi benim surat ifademden anladilar annem babam.. ve ne oldu vs diye sordular bende detaylara girmek istemedim ve eve gitmeyecegim bu gece dedim.. az nefes alayim diye annemlerde kalma karari aldim. Annem arabadan inerken arkamdan ablama " su gitsin evine dedi".. ne diyorsun anne dedim.. sonra geldim evlerine.. Kalmaz olaydim.. sadece 1 gece.. ve inanin hatali ben degilim esimle aramizdaki tartismada..

Sabah kalkar kalkmaz annem arkamdan geldi ve dogru evine dedi.. sen ne istiyorsun esinden, sana ne zarari var, yazik degilmi.. vs derken patladim artik.. istemiyorsaniz giderim dedim.. sorun degil dedim.. gerekirse kadin siginmaya giderim dedim ve gitti babama soyledi.. babam geldi ve bana hakaretler yagdirdi..Sen annemi olacaksin, ne bicim annesin, kadin dedigin boylemi yapar ve daha bir suru sey.. hani hatali olsam Eyvallah diyecegim, resmen evden kovuldum.. yillarca herseylerine ben kosturdum, ben varken kimse yoktu.. evin yukunun bir kismini ustlendim.. karsiligi bumuydu ? bebegime cift isim olarak babamin isminide ekleyecektim ama ondanda vazgectim.. ne zaman birsey soylesem surekli esimi savunurlar, erkekleri savunurlar.. ve bunu benim karsimda yaparlar.. ne zaman esime birsey soylesem gozumun icine bakip kizarlar.. ben kadinimya susmam gerekiyor..

Daha sonra eve geldim elime ne gectiyse firlattim bagirdim cagirdim.. ve oturdum bir guzel agladim.. esimle 1 saat sonra yine tartismalar basladi..

PSIKOLOJIM COK BOZULDU.. NE YAZIKKI.. VE INANIN BAYRAMDA FILAN GORUSMEK ISTEMIYORUM.. NASIL TOPARLANACAGIM BILEMIYORUM.. SONRA ANNEM GELMIS EVIN ZILINE BASTI SUREKLI ACMADIM KAPIYI.. BENIM ICIMI O KADAR ACITTILARKI.. ANLATAMAM.. YILLARCA ONLARA KOTULUK YAPAN BIYOLOJIK DIYECEGIM ARTIK KIZ KARDESIMI EVLERINDE BARINDIRDILAR GOZ GORE GORE PISLIKLERINI TEMIZLEDILER (BUNDAN ONCEKI KONUMDADA ANLATMISIM) AMA BEN BIR GECE KALDIM DIYE KIYAMETLER KOPTU.. BUMU ADALET ??? NEDENSE ERKEK KARDESLERIM SORUN YASADIGINDA DUNYA BASLARINA YIKILIR.. AMA BEN SORUN YASADIGIMDA VE BIR GECE KALDIGIMDA KIYAMETLER KOPUYORMUS..