Anneme tum mesajları gosterdim normalde biz yazlıktaydık babam istanbuldaki evde bakıyorduk hep whatsapp da cevrimici belli ki instagramdan sonra whatsapp'a gectiler bugun babama haber vermeden eve geldik ve o kadınla konuşuyordu tabi "kankam" dedi ki anlamayalım cocuklar gelmiş falan dedi... şok oldu biz şuan eve şerh koyma varmış annemden izinsiz evi satmasın diye onu halletmeye calışacak annem yarın inşallah ama avukatlar cok pahalı bu davalarda nafaka falan avukatlar hallediyormuş ve avukat işi bizi strese sokuyor baya napacağız diye babamın aylık geliri 10.000 falan ama serbest calıştığı icin asgarisi gorunuyor ama sonucta banka hesapları var orda altın hesabı var baya bunları avukat halleşiyormuş ama dediğim gibi avukat cok pahalı nasıl olacak bilmiyorum caresiz hissediyorum herkes tanıdık avukatım var diye arıyor ama hayrına değil yani kimse de yardımcı olur bir şeyler yapar demiyor o yuzden cok sıkıntılı bir durum boyle bir durum da cok onemli bir durum avukat onemli. Benim elimde zaten her ne kadar o silse de instagram konuşmaları ekran videosu var konuşmaların 108 tane baya var yani cok stresliyim lutfen eğer bilginiz varsa okuyun ve bana bir şeyler soyleyin cok ihtiyacım var bir de bu lisede son senem olacak ozel okula da gidiyordum inşallah son senemi de orada okurum ...