Merhaba arkadaşlar, eşimle 2 yıldır evliyiz evliliği surekli ablasının lafıyla onun dediklerini yaparak surdurduğu icin boşanıyoruz. Son kez şans verdim duzelir diye bu sefer bir şeyleri sinsice arkamdan yapmaya calıştı ablası. Eski konuları mı bilen bilir. Eşim beni hak etmediğim halde aşağılar surekli eleştirir bir de da haksız yere kısasa kısas yapardı. İlişkide ablasına her şeyi anlatıp beni kotulediği icin eşime karşı guvenim bitmişti. Boşanıyoruz ama dava gunu yaklaştıkca keşke ayrılmasaydık diyorum. Bu surecte nasıl kendinizi motive ettiniz. Gun gectikce ozluyor gibiyim. Ama eşim bana benim icin artık yoksun dedi. Boşan git dedi. Yaptıklarını unutamıyorum. Ama bir yanım da keşke duzelse gelse konuşsak halletsek diyor. Yavaşca duygularım mantığımı ele geciriyor. Dun gece eşimi ruyamda gordum. Akvaryuma turuncu buyuk bir balık koymuştu onu video cekiyordu. Videoyu sona koluna cevirip gosteriyordu kolu hep iltihaplı yara olmuştu boyle sinir stresten yanık gibi cıkan yaralar var ya onlardan. Bu ruyayı gorunce onu ozlediğimi fark ettim sabah uyanınca. Ama geri donersem de bana eskisi gibi davranınca soğuyorum şu aralar aklım ve duygularım savaşıyor. Boşanma sureci yaşayanlar siz de neler oldu. Zamanla pişman olur muyum?