Kızlar.. Benim eski konularımdan bazılarınız bilir ki benim ablam biraz deli.. Hatta biraz falan değil bildiğiniz zır deli.

Bu nasıl anlatılır bilmiyorum ama sinirden kızgın boğaya dondum yanlarında olsam yuksek ihtimalle onun boğazına yapışırdım..

Biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın.

Benim babam mart ayında vefat etti akciğer kanserinden buradan bilenler vardır. Her şey cok yeni ve bununla alakalı uzuntumu falan burda uzun uzadıya anlatmıştım zamanında ama şu an inanılmaz buyuk bir problemimiz var. Zaten onunu bir turlu kesemediğimiz ablam iyice zıvanadan cıkmış durumda. Ben ailemden uzak yaşıyorum işim, okulum gereği o yuzden annem tek kalmak zorunda. Ablam destek olur biraz akıllanır diye bekledim ama yok.

Ablam zamanında boşandı ve şu an bir erkek arkadası var sağolsun adamlar yapışık ikiz gibi dipdibeler 2 dakika ayrı kaldıklarını gormedim adamdan da gram haz etmedim. Bu aralar neymiş o adam cok kıskancmış her şeye karışır oldu.

Bizim kendi işletmemiz bir tekstil atolyemiz var ve ister istemez işyerimizin konumu, ağır iş gereği falan etrafta adamlarda var ama nu adamlar zaten bizim uzun yıllrdır tanıdığımız babam sağken de gorustuğumuz, yardımlaştığımız adamlar. Neymiş biz onlarla gorusmicekmişiz onlar bize yardım etmesinmiş niye bizim iş yerimize geliyorlarmış bir ton konuşmuş ablama. Eminim cok daha kotu şeylerde soylediğine. Bu soylenenlerde salak ablamın kafasına yatmış gelmiş anneme "sen babamı hemen unuttun, beni de gozden cıkardın yarın bi gun satarsın sen beni o adamlara, afedersiniz bi tarafını da yalarsın onların, nufusuna da alırsın" gibi aptal aptal konusmuş yazarken bile elim ayağım titriyor.

Yahu annemi tanıyan herkes bilir asla ya babamdan başkasını gozu gormez liseli aşıklar gibilerdi 35 yıllık evliliklerine rağmen. Ki kadın kendisi de diyor ben babani cok sevdim bir daha baskasına o gozle bakamam evlenmek istemiyorum kimseyi hayatımda istemiyorum diye.

Ya onu da gectim bu kadın senin annen! Nasıl boyle konuşabilirsin?! Nasıl kondurabilirsin bu lafları.. Aklımı yitiricem gercekten. Neymiş amcam anneme goz koymuş bi farklı bakıyormuş anneme... birde onu cikardı başımıza. Annemde amcamda birbirlerini gunahlari kadae sevmezler bu arada ve amcam annemdem yaklaşık bi 15 yaş kucuk. Asssla oyle yan gozle bakmaz adam evli zaten..

Neyse.. Ablamin o biricik cok akıllı ve namus yuklu sevgilisi artık annemle gorusmek istemiyormuş ona cok kızmış ablamında annemin yanında cok durmasını istemiyormuş. Ay laflara bakar mısın ya. Sen kimsin?! Gorusmezsen gorusme.

Gercekten aklımı yitiricem kızlar. Annem hungur hungur ağlıyor her aradığımda ben ev taşima telaşındayım. Bu işleri hallettiğim gibi yanlarına gidip ikisininde ağzını tabiri caizse yırtmayı planlıyorum cunku artık terbiyesizlik diz boyu. Bana bir akıl verin ben bunları annemden nasıl uzak tutabilirim? Yazık gunah kadına. Ben onlara agzımi geleni de saysam yuzsuzdur ikiside suratuna tukursen yarabbi sukur derler. Ama kendi iğrenc fantezi dunyalarına annemi katmalarına da bu şekilde tahammul edemem.