Kızlar eşimin babası alzheimer hastası son evresinde demiş doktor ama eşim ve damadı dışında kimseyi hatırlamıyor ara ara hatırlıyor coğu zaman unutuyor falan. Hep gezmek dolaşmak istiyor 73 yaşında kendisi sokağa cıkma yasağı doneminde hep evde kaldı ama cok kez cıkmak icin diretmiş derken dışarıya cıkmaması ile hastalık iyice ilerledi. Neyse konu şu aslında buara babası hep sorun cıkarıyor gezmek dolaşmak istiyor eşim onu her gun araba ile alıp calıştığı dukkana goturuyor oturuyor orda ama o daha fazlasını istiyor. Babası anne ve 42 yaşında evlilik yapmamış ablası var onunla birlikte yaşıyor. Onları cok zorluyor ters yapıyor sokağa cıkıp gezmek istediği icin kapıyı kilitliyorlar bu kez kavga cıkıyor falan. Şu notu duşmek istiyorum normalde eşimin ailesinde kp haric kimseyi sevmiyorum hemde hic sevmiyorum ama bu durumu yaşamaları beni uzuyor yani insani olarak zor bu yuzden eşimi her sorunda aramalarını falan sorun etmiyorum tabiki yardım edecek amaaa son zamanlarda cok cok sık arıyorlar ve eşim buyuk bir zamanını onlarla geciriyor kızlarıma ve bana zaman ayırmıyor hic. Hatta iki uc gundur baya ters yapıyor sıkıntısını baya yansıtıyor. Her pazar babasını gezdiriyor araba ile sahile denize kuma guneşe dağa tepeye vs neyse bu da sorun değildi fakat bize hic zaman ayırmıyor cunku onu gezdirdikten sonra kv alıyor gorumce arıyor sorun cıktı diye yine onlara gidiyor. Gecen hafta buyuk kızımı eşimin arkadaşının ciftliğine goturecektik atları cok seviyor sorun cıktı ailesi ile olmadı ondan oncede oyle bugun de hayvanat bahcesi veya ciftlik yapalım dedim olmadı cunku sorun cıkmış buarada toplu yerler değil gideceğimiz yerler hayvanat bahcesi ile iletişime gectim son 2 3 haftadır da eşim işten sonra annesine gidiyor babası icin gec geliyor ve ben kızlarımla tek yemek yiyorum uyuma faslına geciyoruz falan. Kp hastalığı ve eşimin ailesinin eşime yuklediği gorevlerle guzelim kocamı zaten değiştirmişlerdi şimdide iyice koparıyorlar ağlıyorlar kıyamıyor o da falan. Hhıı bunu duşunduğum icinde ileride bu durumları yaşarım diye de korkuyorum sacma ama Allah gostermesin hep diyorum cok zor bir hastalık kimseye vermesin Allah ama onların hayatından giderken bizden benim kızlarımın hayatından eşimle iletişimimden gitmesi normal mi? Yani ben uygun gormuyorum ama abartıyor muyum? Eşimin onlar kavga eder vs diye bize yaa sizi şuraya gotururum diye soz vermemesi uzucu geliyor ya. Pandemi ike zaten evdeyiz toplu olmayan yerlerde kızımda atları sevdiği icin onlara yakın olacağı yerlerde gezmesi koşması nebilim fazla mı istiyorum kp 4 5 10 yıl bu sorun ile yaşasa bizim hayatımızdan da gidecek mi boyle