Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Bazınız biliyorsunuzdur benim durumumu, yeni yeni kendime geldim ve 1 kac aydır istediğim bir iş beni kabul etti ve bugun ilk gunumdu. İngikterede kalıyorum ve başladığım iş, diş doktorum asistanı olarak, haftada 5 gun calışıp ve internet uzeri bi kurs yapıcam.
ben yeni şeylere alışmakta zorlanıyorum hele konu tanımadığım birilerinle olunca. Zanettiğimden cok daha zor du. Biliyorum ilk gunum hala birley oğrenmedim o yuzden zor gelebilir ama eski işim cok rahat dı o yuzden belki alışık değilim. Ve o kadar ince duşunuyorum ki ve boyle yeni birşey olunca istesem bilebirşey yiyemiyorum ve ustune istifar. Eskiden işten gelince kaynanam cok eziyet ederdi bana, ayrıldım artık amao yuzden annemleyim kac aydır. Onları unuttum aklıma bile gelmiyor derken, birden bugun işe gidince yaşadığım her kotu olay, nasıl gec kaldığımda bana eziyet etmeleri herşey yani aklıma geldi tum gun icimde ağlama hissi vardı. Anladımki hala piskolojim cok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum. Sonuc da bi yerden başlayıp calışmam lazım.
Boyle işte kendini hiseden veya başta hisetmiş olan varsa onerebileceği birşey var mı