Bir derdim var evet.
4 yıldır ne kotuluk yaptım da sevdiğim adamın annesi, kız kardeşi beni hic sevmiyorlar diye duşunup durdum.Hep kendimde hata aradım. Ve en sonunda artık kendimi sevdirmek icin cabalamayı bıraktım. Neden sevilmediğimin cevabını ise yine kendimde buldum.
Sevilmeyen gelinim cunku
Cok temizim, titizim.Evim arabamız her şeyimiz tertemiz.
baklava, mantı acıyorum
İki katlı yaş pasta yapıyorum
Psikolog, pedagog videoları izliyorum
Eşimle dışarıdan unuversite okuyoruz
Silahlı guvenlik sertifikası almak icin cabalıyorum
Kitap okuyorum
Bol bol yuruyorum
6.30 da uyanıyorum
Ekmek tuketmiyorum, kilomu koruyorum
Cok gulerim,guzelim...
Kendimi ovmeye gelmedim. Ben buyum. Ve anladım ki boyle olduğum icin 4 yıldır Kayınvalidem ve 15 yaşındaki gorumcem tarafından hep dışlandım.Beni birileri ovdu onlar ovenlere tepki gosterdi, bozuldu.Sonra farkettim ki insan asla olamayacağını bildiği şeye duşman. Cunku yukarıda saydığım her şeyime onlar hep kotu tepki verdiler.
Şimdilerde dışlanılan bu gelin 5 haftalık hamile. Ciceğim burnumda anne adayı olarak size yazıp rahatlamak ve de akıl almak icin geldim. Eşimle cok iyiyiz. Ailesi burunlarını bir şeye sokmadığı surece. Eşim Jandarma. Farklı ildeyiz. Aramızda 3 saatlik mesafe var. Ekimde yıllık izin var onlarda da kalacağız 3-4 gun ve ben hic kimseye hamile olduğumu soylemek istemiyorum. Buradan haber versek asla aramaz tebrik etmek icin. Cunku farkettim ki numaramı silmiş. Yeri geliyor anne o fotoğrafı, o haberi bana atsana diyorum her defasında bana yok rehberim silinmiş numaran yok, yok şu olmuş gitmiş numaran diyor. Yahu 4 yıldır da hep benim numaram mı siliniyor. Anlayacağınız uzulmek istemiyorum. Cunku hayırlı olsun icin aramaz.Beni sevmiyorlar ama biliyorum ki bebeğimi sevmek opmek mıncırmak isteyecekler. Evet daha tam olarak anneliğin ne olduğunu bilmeden kıskanıyorum bebeğimi, bana 3 yıl boyunca kotuluk yapmış insanlardan. Bebeğim doğduğunda onu hic bir şey yokmuş gibi sevmelerini istemiyorum. Gormemişin cocuğu olmuş laflarına kulak asmadan herkese bebeği sevmek isteyen once duşa gitsin aklansın paklansın temizlenip oyle gelsin sevsin demek istiyorum. Kacarak evlendik. 4 yıl once gelin geldiğimde ben kaynana olmaya hazır değilim demişti.iki yıl once de ben daha cok gencim(40) babaanne olacak yaşta değilim demişti. Şimdi hic ama hic istemiyorum onlarla goruşup cocuğumu sevdirmeyi. Şunu es gecemem.Bebekleri seviyor. Hatta kulağıma geldi sosyal medyasında torun olsa da kucağımıza alsak gibi cumleler yazıyormuş.Bunları sizinle paylaşmak istedim tabi bir de fikirlerinizi almak.
Bir de sağlıklı bir kızım olsun istiyorum