Merhaba arkadaşlar burada yorumlaşmak tanımadığın kişiden yuzune bakarak seni yargılamasından korkmadan icini dokmek guzel bişey. İyi kotu fikir duymak seni tanımayan insanlar iyiliğin icin yorum yapması guzel zaman ayıran herkese teşekkurler.

Benim derdim mutlu gitmeyen evlilikten tut eşimin psikolog gozlemiyle narsist olduğunu bilmek.. Kv elti, gorumce aynı binadayız 3,5 yaşında kızım var eltimin gorumcemin cocuklarından gelen biti kızımdan arındıramıyorum. Gordum onlarda biti cunku kızım kreşe gitmiyor henuz kutularca ilac şampuan aldım ben temizliyorum bulaşıyor tekrar. Kimse cocuğunun sacını temizlemiyor soyluyorum umursayan yok.
Taşınmak istiyorum eşim butce yok kira odeyemeyiz kredi odeyemeyiz diyor oturduğumuz evi kiraya verip gidelim diyorum kv kp izin vermiyor aile binası yabancı sokmayız mantığı ama huzursuz bir aile binası.
Hayatımdaki olumsuz hicbirşeyi cozemiyorum kızıma ne alsam binadaki cocuklar kırıyor atıyor. Gorumcemin oğlu cama cıkıp kızımın uzerine cişini yapmış 5 yaşında uyardım annesini cocuk napim diyor kızdım tartıştım..
Off of icim oyle sıkılıyor ki mutsuz, duygusuz, bitkin bir insan oldum cıvıl cıvıl biriydim oysa. İcimi dokmek icin ağlamak istiyorum ağlama duygumu bile yitirmişim sanki ağlayamıyorum bile.. 31 yaşındayım kalan omrum boyle nasıl gececek bilmiyorum şimdi soruyorum boyle bir hayatınız olsa ne yapardınız. İcimi doktum cunku hic arkadaş cevrem yok.