Merhaba kk ailesi. Nasılsınız. Aslında benim yazdığım dert, dert değil ama bir hafta once isteme oldu. Her şey daha iyi olacak, kafamda netleşecek derken son bir aydır beni bir korku sardı.

Surekli biz de ya şoyle sorun yaşarsak, ya bunlar gibi olursak diye duşunmeye başladım. Ve ben şoyleyim boyleyim, şoyle davranırım boyle ederim bak haberin olsun kabul ediyor musun moduna girdim. Hani evlenmeden once konuşalım her şeyi kafasıyla. Ama sanki biraz da abartıyorum. Bilemedim. Boyle değildim. Rahattım, cok relaks bir ilişki surduruyordum. Hallederiz kafasıyla. Cok olumluydum. Ama bu durumu aşamadığımı fark ediyorum. Surekli aklımda sorular, surekli sorgulama.

Aslına bakarsanız ben 4 sene atama bekledim. O 4 senede başka durumlardan oturu de cok sıkıntı cektim. Belki son bir bucuk senedir rahat nefes alabiliyorum. Şimdi evlilik işleri de cıkınca kendimi yine bir cenderenin icine mi atıyorum diye duşunuyorum. Şu anda tek tabancayım sonucta. Paramı istediğim gibi harcıyorum. İstediğim yere gidip geliyorum. Ev işi yemek derdi yok. Kaynana derdi yok. Ne bileyim. Neden boyle oluyor ben bu durumdan nasıl kurtulacağım.