Konu doğru yeremi yazdım bilmiyorum ama doğru yer gibi...

Konuya geleceğim bu bende hep veya uzun uzun zamandır var kafamda turlu turlu şeyler kuruyorum ve sonra sanki onlar gercekmiş sanki olmuş veya olacakmış gibi beynim algılayıp modumu duşuruyor bazen sanki yaşanmış gibi ağlıyorum veya karşımdakine gard alıyorum...

Bugunden ornek vereyim ablamla dışarı cıkıp alışveriş yapıp biraz dolaşacaktık sabah mesaj attım cevap vermeyince uyudum uyandığımda mesajlaştık ve ben o surec icinde kafamda bir şeyler kurup kurup kıza gard aldım biraz sinirli şeyler yazdım işte sen cevap verene kadar vs vs bugun gitmicez falan ondan once gayet iyi konuşuyorduk birden oyle yazdım ondan yarım saat once ki mesajımdan babamdan arabayı istesene onla gidelimdi... Bu tip cok olay yaşıyorum kafamda bir şeyler kuruyorum sonra cevreme gard alıyorum eşime olsun aileme olsun...

Kendime bunu surekli soyluyorum oyle bir şey yok kafanda kuruyorsun vs vs veya kurduğum an başka şeye yoneliyorum...

Bunu nasıl yenicem bilmiyorum, normal bir şey mi onuda bilmiyorum fakat beni kotu etkiliyor gercekmiş gibi algılıyor beynim...