Arkadaşlar 2 aydır biriyle konuşuyordum daha once tanıştığım biriydi. Ve bugun ilk defa goruştuk. Benim telefonum ortada hep ama o telefonunu saklıyor gibiydi. Sonra gece bir bucukta telefonu caldı. Annem arıyor diyor. Gosterir misin kim arıyor dedim. Israr ettim. İş yerinden bir kadın arıyor. Acarmısın dedim. Actı musait değilim dedi. Kadın da triplendi demek oyle diye. Sonra olay cıkardım kadını arayacaksın yanımda dedim. Aradı kız arkadaşım var yanımda dedi kadın da peki o yaşadıklarımız neydi diyor. Tabi orda telefonu kapattı. İşte bu bana takık buyuk benden boşanmış diyor. Gecen yıl direksiyon dersi vermiş kadına filan. Neyse Bende bindim arabaya gittim. Sonra kadın arıyor beni kadın 40 yaşında bu arada. İşte benim duygularım vardı. O yuzden oyle konuştum aramızda birşey gecmedi sizi cok seviyor diyor. Kadına ne dediyse kadın boyle konuşuyor aramızda birşey olsa boyle konuşmazdım diyor. Adamı 2 ayda ne olduğunu anlamama sevindim. Ama erkeklere karşı zaten guvensizliğim vardı kat kat arttı. 5 vakit namaz kılan tarikatlı biri bu bi de duşunun yahu. Niye engelleyemedin dedim ben tersleyemiyorum diyor acıklamaya bakarmısınız. Allah ım kime nasıl guvenicez