Yenileme; babama anlatayaim diyorum ama nasıl anlatayım babam 65 yaşında. Aile buyuğunden birine anlatmistim onlar mi araya girse. Ne yapayım yarın gece eşim gelecekmiş o gelmeden babamla konuşmak istiyorum
Herkes gibi icimi dokmek istiyorum. 9senelk evlym.bir evladım var. Boşanmaya karar vermek neden zor ?
Eşim benden gizli krediler cekti borca battık. Maaşı guzeldi ama hep kredi kartlarına gitti. Maaşı mutfağa zor yeterdi. Yinede her evde olur. Onemli olan zor gunlerde birlikte olmak dedim..
yeni evliyken hemde yanım da internet gecmesin de kızlara baktığını gordum. Masturbasyon icin. Şok oldum ama onu da atlattık..
1 sene once boşanmak istemiştim. Ayrı kalınca dayanamadık barıştık cocuk vardı..
AMA pandemi surecin de evd3 ipleri kopardık. onun bilg. Işlerini yapması gerekti ben cocukla diğer odada takildim. Odaları ayırınca soğumaya basladik. sabaha karşı uyusam haberi olmadı. Sonra kavgalarımız arttı. Cay niye yapmadin ya da niye gec kaldı. Meyve soymadın. Hic sofradan kalkmaz bir catal alayım yardım edeyim asla yok. Ama bu ekmek poşetini niye acık unuttun diye her sofrada kavga ettik. Şekeri niye unuttun diye kavga ettik. O kadar zayıfladım ki o evdeyken her şeye ben koşmaktan. Bedava calışan hizmetciden farkım yoktu.
Sonra bir itirafta bulundu bana birileriyle goruştuğunu ama pişman olduğunu. Sırf hakkımı helal edeyim diye anlattığını tovbe ettiğini soyledi. Ama msjlastimi sadce goruştu mu bilmiyorum. Bu da icimi yiyip bitirdi ki dışarda hep acık kızlara bakardı. Yanında kızları baştan sona incelerdi zaten.
Birde başkasıyla goruşme gerekcesi onu yalnız birakmammis. Yalnızım dediği zamanida cenazeye gitmişti akrabalarına ben cocukla gelmemiştim.. bir daha gunaha girmeyeceğine kimseyle konuşmayacağız yemin etti tovbe etmişti. Ama birkac gun sonra gece uyandım yanım da herhangi bir ic camaşırı sitesine bakarak masturbasyon yaptığını gordum hemde iktidarsiz dediğim adam gunduz birlikte olmuştuk.
Sonuc olarak o kadar uzaklastikki ayrıca cinsellik azaldı yani isteği de yok buna iktidarsızlık mi deniyordu. Ben ona bile dayanıyordum olabilir diyordum ama daha bu 29 yaşım da buna niye dayanayım şimdiden diyorum. Boyle uzaklastgmiz donem de sosyal medya hesabımdan biri msj atmıştı oyle.msjlasmaya başladık muhabbet ediyoruz sadece. Yani dertlesiyordum boyle kavga ettik boyle oldu diyorsun. Aslında diyebilirsiniz niye bir kız arkadaş değil diye ama o bunalım da bende intikam mi almak istedim bilmiyorum tabi bu beni haklı yapmaz. Bu da msjlastimi gordu, beni dinledi hakta verdi bir msj icin boşayacak degilim dedi sonra da bir guzel dovdu yuzumde morluk oldu tokat izleri yani. Tokatladi sonra saclarımdan tuttu surukledi. Oylece iki.giun yatmışım ac bir halde. Cok kotuydu. Artk oyle soğudum ki boşanmak istiyorum ama bir mesleğim yok şuan universite okuyorum okulum da bitmedi. Iyice cıkmaz da hissediyorum kızlar dua edin ne olur.
EKLEMEK ISTEDIM : BANA cinsellik sırasında başka kadınları anlatmaya başlamıştı. Sırf konuşsun diye ses cıkarmadım ama. Evine gittiğini boyle elledigini ama boyle değerimi de anladığını benden daha iyisinin olmadığını tarzında şeyler anlattı.
EKLEME:
Sanki şoyle anlaşılmış dun kavga ettim bugun internete kostum gibi. Uzun suredir biz kavga ediyorduk hatta hamileyken ben kendimi başka odaya kitlemistim. (gerekirse eski konumu nikimi yazarım ) Ama cocuk olduğu icin hep korktum babamın evine gitmeye. Ki gittiğimde oldu ama ailemi karıştırmadim onlara soylemedim sadece eşimi korkutmaya calışmıştım o da gelip alıyordu barışıyorduk. Haa bunun adı aptallık olur salaklık olur ne olursa o dur. Ama oldu.
Velhasıl eşim askere gittiğinde cocuğum 1 yaşındaydı. Dedik bu bize iyi gelir belki bir defter aldim yazmayı cok severim. Sadece ilk sayfasında onu ozlediğimi yazdim. 5 ay boyunca o deftere icimi kustum resmen ofkemi. Ve yazdıkca aslında gormeye başladım. Evliliğim nasılmış beni nasıl değersiz kılmış diye. Ki bunu okuyan herkes icin altını ciziyorum GECEN YAZ BOSANIYORDUK ARTK BEN BITIRMISTIM KI O ZAMAN DA DAHIL ASLA BASKA BIRINI NE DUSUNDUM NE AKLIMDAN GECIRDIM. SADECE O BOSANMA DERDI NE OLACAK DERDI VARDI. KI ZATEN BAŞKA BISEY DUSUNMEK IMKANSIZ PSIKOLOJIK YIKIM VAR TRAVMA VAR AĞLAMAKTAN HELAK OLDUM KAC SENEDR. OKULA GIDIP GELIRKEN BILE AGLIYORDUM Ama sonra barıştık biraz da annem dominant yapı da evde anlaşamıyorduk. LÂkin evliliğim oyle boyuta geldi ki en azından kendi ailemin derdini cekerim kızsa unutur gidersin dedim. Şuan cocuğum 4 yaşına giricek ekim de uzerinden bu kadar zaman gecti yani. ama bu pandemi surecin de gidemedik hic bir yere malım. Ve halaaaa aklım da biri yoktu ama instagramdan msj geldi. Artık sadece yasakların kalkmasını bekliyordum başka bir bağ kalmamıştı yani ipler koptu ama bu ne bir ayda oldu ne bir senede. Artk o zamanlar yabancı bir adam gibiydi. Yine de yazmadım onun ustune kavga ettik kac kere.odalari ayırdık bir odada tek başımayım en sonunda bende cvp verdim. Aileme anlatmıyordum kimseye oyle denk gelince bende ic dokumu yaşadım. Aslında karşı taraf kaale de aklayabilirdi ben yazarsam yazdı yoksa konuşmuyorduk. Tabiki doğru değil ama mevzu bundan ibaret. Zaten sonra da o kadar sacma geldi ki. Direk ınstagram hesabımı sildim. Cunku kimseyi goresim de gelmiyordu haber alasim da. Hicbir sosyal medya hesabım da yok şuan kafam cok rahat.