Slm kizlar yine ayrı bi konuyla geldim karşınıza..

Eşimle aramız bu sıralar limoni onunla konuşmak oturmak hic istemiyorum kısaca derler ya" he he yok " yok yok oyle bi haldeyim...

Iki gun onceki olayı anlatayim başta..

Eşim beni aramıştı işten eve gelirken ne yapıyorsun falan diye

Bende "arkadaş geldi oturduk "dedim

"Gezmeye gitmedin mi ? dedi

"Yok gitmedim ama sonradan evin cevresini gezindik biraz" dedim

Kapattık eve geldi bi cins hareketler ben zaten son olaydan doluyum birşeyler dedi muhatap olmadım fazla yan blok evde taşıyor almanlar ayıp olmasın kavga cıkmasın ses gitmesin diye ...

Sonra bana cok şımardın cok harcıyorsun falan dedi kendine ve bana haftalık aynı parayı verdi bendr kızdım...

"Sen kendine ve bana niye aynı veriyorsun sen tek kişisin ben hem ev iki cocuk birde benim icin bana verdiğin para toplam 4 şeye harcama yapılacak para kendinse tek kişi şimdide ben mi cok harcıyorum oldu ..oda haklı olduğumu anladi Bir sey demedi...

Sabah oldu dun ki olaylar bunlar da ...

Beni işe gittiktrn sonra aradi uyuyordum kızımın doğum gunu az kaldı hediye alacaktik dedi ki "istersen vaktin varsa bugun git hediyeyi al"
Tamam dedim kapattım...biraz durdu yine aradi "cocuklara ben yetişirim ben bakarım sen derse gidersin" dedi
Yine "tamam "deyip kapattım ...

Akşam oldu eve geldi bey efendi olay burda cığrından cıktı...

Hazırlandım beni derse bıraktı bana "bu kacıncı ders diye soruyor soyledim ayın kacında gittik diyor soyledim kendide yanlış tarih soyluyor falan cvb vermedim muhatap olmadım yine "He he yok yok"
Bana defterin yanındami ever gidince kayit ettikleri defter yanımda bakayım dedi baktı

Bir ders yok "e hani yazılmamış bi ders "dedi

"Defteri unutmuştum gittiğim gun goturmeyi ama bugun yazdiririm "dedim

Donup bana
"YAZDIRIRSAN GETİR GOSTER BANA"deyince cok doldum o sırada geleceğimiz yere varmışız arabadan inecekken baya dolmuşum zor tutuyorum kendimi...

Bana"Ne oldu sana" diye soruyor

"Ne mi olucak yaptığın işmi yani GOSTER diyorsun yalan mi soyluyorum "diyince ben

"Seni burda indirir doverim rezil olursun cevreye rezil olursun" dedi

"Valla beni doversen rezil olan ben değil sen olursun bana demezler ne yaptin sana derler hayırdır ne oluyor diye ne yapıyorsun ne yaptı bu kadın derler o zaman da ne icin dovduğunu soylersin "ded im o sira

Biliyorum bosan diyecek olan cok olucak ama toparlamam gerek kendimi biraz ehliyet ve dilimi biraz gelistireyim o zamanada kadar duzelmese Gerisi Allan buyuk...

Eve geldim kendim yurume almasını istemedim yuruyecem dedim geldigimde yemek yedi sonra gulum falan demeye başladı az oncede işe gitmeden once gelip sarılmaya calışıyor opuyor yani gonul almaya calışıyor dun inanin kizlar diş etlerime kadar Canim sızladı karnim ağrıdı stresten kendi soyledi kendi geldi ben artık anlam veremiyorum ...

sadece derdimi yazmak istedim eleştiri yapmayın lutfen biz yapmadık bunları boyle terbiye verilmiş aile yapıları boyle bize siz alıştırdınız demeyin bilmiyordum onceden de boyleymiş benimle evlenince guya duzelmiş yine onuda bir ben bilirim...

Sozleriyle piskolojik şiddet uyguluyor etkilenmemeye calışıyorum ama bazen haddi aşıyor...

Sanki derse gitmemişim başka bir yere gitmiştim imajı sergiledi...

Yetmedi kucuk aklıyla dayak yiyen ben olucam rezil olanda ben olucam tavrı sergiledi...

Neyin kafası bu bunuda anlamış değilim yani erkekler bi cogu gercekten dayak yiyince kadınlar mi rezil oluyor sanıyor bu ne kafadır onun icinden cıkamıyorum...