Merhaba. 4 yıl oldu aldatıldığımı oğrenip boşandım. Yandım yıkıldım. 2 kucuk cocuğumla tekrar tutundum hayata. Evlendiler 7-8 ay sonra aldattığı kadınla.

2-3 ayda bir gelip 2 saatlik babalık yaptı gordu cocuklarını. Aslında gormeyi bile hak etmediği halde. Sırf cocuklarımın psikolojisi icin goruşturdum. Telde de konuşmak istedi bir sure sonra ona da tmm dedim goruşturdum.

Buyuğum ilkokula başladı başka cocuklar babalarıyla geldiler gittiler okula. Arayıp okula mı başladın bile demedi. Kızım bir ortamda başkaları varken, benim babam yok dedi, acıkladım senin baban var kızım ama bizimle yaşamıyor diye.

Telde konuşmak icin msj attığında o adam, sorarım ikisine de konuşacak mısınız babanızla diye. 8 ve 5 yaşındalar şimdi. Buyuk kızım konuşmak istemiyorum der ben baban uzulur konuş derim benim hatrıma konuşur. O da derinliği olmayan adet yerini bulsun diye bir iletişim. İlgisiz bir babanın vicdan tatmini.

Şimdi esas sorun. 4 yılın ardından resimler sosyal hesaplar şovlar evli, mutlu ve ah almamış gibi yaşayan ciftte.
2 hafta once cocuklarımı ararım diye msj atan sozde baba, 2 hafta sonra arayabildi vakit bulup meşgule attım.

Yaptıklarıyla cocuklarımla goruşmeyi hak etmiyor. Babasıdır senin boyle bir hakkın yok diyenler cıkacaktır. Yaşamadığı bir acıyı, kimse bilemez. O adamın tek derdi kendini cocuklara unutturmamak ilerde mecbur kalırsa cocuklarım var demek. Nerden mi biliyorum 1 ve 4 yaşında acımadan bırakıp gitmesinden. Hicbir ozel zamanlarında yanlarında olmamasından. Goruşmeye geldiğinde samimiyetsiz yapmacık yapay sevgi gosterilerinden. Cocuklar aptal değil, gercek sevgiyi ayırt edebiliyor.

Goruşturmek istemiyorum yasal hakkı var ne yazıkki. Ama saflık yeter. Onun vicdan tatmin aracı değil benim cocuklarım. Mesaj atmış musait olunca cocuklarla goruşeyim diye yazacak cok şey var da değmez. Yasal olarak da kullansın istemiyorum. Ne yapmalı sizce