Oncelikle herkese once sağlık sonra huzur mutluluk dilerim.
Ben eşimle severek evlendim, 2 yıl nişanlı kaldık 5 yıl evlilik sonrası eşimde deyişiklikler başladı. Beni aldattığını hissettim ama elimde kanıtım yoktu. Sadece hissti ama emindim. O sırada benim yemek yapamadığımı, temizlik vs gibi şeyleri bahane etti. Ailesini doldurup doldurup ustume saldı. Kendini haklı cıkarmak icin. Ama sağolsun ailesi hep yanımda bana destek oldular. Defalarca gitmeye kalktım tuttular. Bırakmadılar. Sonra eşim memur oldu, ama o zaman geri adım attı cunku eve gelip de soruyorlarmış. Falan neyse. Ben goz yumdum o ozur bile dilemeden hayatımıza devam etmeye calıştık. Ama bana soğuk beni butun sosyal medyasından engellemiş. Bende kabul ettim cunku bu karakterdeki adama sadece cocugum icin katlanıyorum. Ocak ayının 27si bir gun yine geldi boşanmak istiyor sebep yine aynı hayatında biri var. Ama kabul etmiyor. Kızda polis aynı şubedeler. O kadar yoruldum, o kadar tiksindim ki uğraşmak bile istemiyorum. Rabbime havale ediyorum her ikisini. Yureğimi yaktıkları gibi yurekleri yansın. Yuva yıkanın da yuvası olmasın inşallah. Boşandıktan sonra şehir dışına ailemin yanına gidecem. Evladımla orda yeni bir hayat kuracam inşallah. Uzulduğum bir tek cocuğum, şimdiden cocuğa karşı soğuk eminim hic arayıp sormayacak. Buyuyunce nasıl olsa cocuk zaten ona gidermiş. Benim icin dua edin, cok ezdi hakaret etti, aşağıladı. Hor gordu beni. Umarım bana yaşattığını yaşamadan olmez.