Herkese merhaba kızlar konu şu 3 yıllık evliym 2 yaşında bir oğlum var.evliliğimin başından beri gorumcemle yıldızım barışmadı.kendisi 2 evlilik yapmış şu an oğluyla benden ayrı bir şehirde yaşıyor .kayınvalidem ve kayınpederimde orada kendi kardeşine dahi ev aldığı halde once kirada oturuyorum deyip sonra soyleyen bir insan bana gelinliğin iğrencti diyen bir insan......!!! Kendineoğluna hep eşimden hediye bekleyen bi insan .eşimde zamanında cok somurulmuş.ukala ve herşeyi ben bilirim herkese emrederim diyen bir karakteri var.gecen yaz kayınpederim hastalandı oğlumu alıp 5 saat yolu otobusle gittim.beni yalancı cıkarmaya calıştı.tartıştık ona tavırlarından rahatsız olduğumu soyledim eşime karşıda cocuğu gibi davranmaması gerektiğini.bizim bi aile olduğumuzu soyledim.bana elini sallaya sallaya konuşunca uyardım.baban icin burdayım dedim.sen babam icin napıyorsunki demez mi.bende eşimi susmakla sucladım hicbirşeye karışmıyor konu ailesi olunca hep onları savunuyor..ailen ona her anlamda destek oluyor sana neden olmuyorlar dedim.hep bu tarttışmalarımız buyudu.bana hastasın vs dedi.evet psikolojim bozuldu bircok nrdenden işsizlik cok hareketli bir evlat uykusuzluk vs evime geldiler gitti başka yerde kaldı vs...en son tartışmamızda boşanalım dedik. Avukata gittik hafta sonu bulamadık.ama ben aileme soylemedim .daha oncede boyle tarttışmıştık cunku o babasını aramış herşeyi anlatmış.babasıda ablanı yollayım o zaman demiş.eşim kabul etmiş.cıktı geldi yukarı dahi cıkmadan eşimi aşağı cağırdı .akrabalarını getirmişler.olay buyudu herkes duydu . Eşime cok kızgınım ailede olan şeyi gidip amcasına vs duyurmuş.şimdi ben boşanmak istemiyorum seni seviyorum diyor. Ailemin elini opersin duzelit diyor.ama aile bana tavırlı beni ve cocuğu annemin yazlığına getirdi.bayramda kendi ailesinin yanına gidecek. Ben babasını bugun aradım.sadece nasılsınız diye buz gibi konuştu ..ne yapacağımı bilmiyorum...caresiz kaldım