Merhaba kızlar..
1,5 yıldır evliyim,evlendikten 9 ay sonra doğuya atandım eşimle aramıza 1200 km mesafe girdi.Mesafeler girmeden once de mukemmel bir evlilik surduremiyorduk maalesef, eşim surekli eksik bulan, inceden inceye laf sokan, hicbir şekilde yardımcı olmayan bir insan.Ek olarak benim aileme karşı da birlikte yaşadığımız sure boyunca gelmelerine bile tahammul edemeyen birisi.
Ben bu evliliğin 5 yıl sonrasını duşunemiyorum, eşimle sorunlarımız hakkında oturup konuşamıyorum surekli manipule ediliyorum.Her defasında suclu konumuna duşuyorum, kıskanclık konusu da var tabi surekli rapor vermemi isteyip kız arkadaşlarımla bile dışarı cıkmama karışıyor.
Evliliğin dinamiğine uyan hicbir ozelliğinin olmadığının farkındayım birkac defa boşanma konusunu actım ama ona gore sorunsuz bir evliliğimiz var ve yaptığı hataların anlık sinirle olduğunu,iyi giden bir evliliğimizin olduğunu 6 ay sonra yanına tayin istediğimde herşeyin duzeleceğini duşunuyor.
Bu hafta psikologa gittim buraya yazdıklarımı evliliğimizin başından beri yaşadıklarımızı detaylıca anlattım ve eğer duzeltebilecegim birşeyler varsa yada sorun bendeyse bu yuzden destek almak icin geldim dedim.
Psikolog eşimin narsist ozellikler sergilediğini,antisosyal kişilikte biri olabileceğini vs soyledi ve bana haftaya kadar evliliğin artılarını/boşanırsam artılarını yazmamı istedi.. acıkcası cok fazla kalem oynatamadim.
Eşim 33 yaşında ve psikolog anlattığım ozelliklerinin değişebilecek şeyler olmadığını da soyledi.
Kafam cok karışık.. boşanmayı duşunuyorum ama karşımda bunu konuşabileceğim,anlatabileceğim bir insan yok, cunku ne dersem diyeyim hep o haklı ve bizim mukemmel bir ilişkimiz var!
Şimdi birkac goruşmeye daha gidip kesin kararımı vermek istiyorum,ailem durumdan haberdar sadece doğru karar vermemi istiyorlar,her turlu saygı duyacaklarını soyluyorlar.
Fiziksel şiddet,aldatma, sadakatsizlik vb bir sorun olmadığı icin sanki ben havadan nem kapiyormuşum gibi duşunenler oluyor cevremde,evet eşim sesini de yukseltmedi hic ama psikolojik şiddet gercekten beni cok fazla yordu ve kafam cok karışık.