herkese merhaba,

babamın 30 yaşında bir sevgilisi var. zaten eşinden ayrıldıktan sonra hayatında birileri vardı ama ben pek onemsemedim bana ne sonucta. bunu da onemsemedim aslında ama bizim cevremiz belli insanlardan oluşuyor, herkes birbirini tanıyor. arkadaşlarımın bile dalgalarına maruz kaldım "yassy cici annen cok guzelmiş hee" gibisinden. guldum gectim ama bu durumun icinde olmaktan hoşlanmadım. kadının da eskort olduğunu duşunuyorum. bu işi meslek edinmese de babamın yanında para icin durduğunu biliyorum ve bu eskortluk işte. seks olmasa da birine para icin refakat etmenin, yanında durmanın adı eskortluktur bana gore.

bu kadın bana instagramdan istek attı kabul etmedim. sonra mesaj attı mesajını da reddettim. kotu bir şey yoktu merhaba yazmış ama iletişimde olmak istemedim bu benim en doğal hakkım. sonra sanırım babama soyledi ki babam bana sordu ben de evet istemedim kabul etmedim instagramda eskortları feedlemiyorum dedim. o ne bicim laf falan dedi ben de yukarıda yazdıklarımı soyledim. babam da bu yaştan sonra hayatıma alacağım insan icin size hesap vermeyeceğim dedi. ben de senden hesap isteyen yok zaten ama ben de instagramdan kiminle takipleşeceğim konusunda sana hesap vermeyeceğim dedim. kendini insanlardan cok yukarıda goruyorsun falan dedi ben de senin ozelliğin ne yapayım dedim. baya uzadı işte o bir şeyler dedi ben bir şeyler dedim falan en son babam sana yazıklar olsun, ben seni şuralarda okuttum, sana aylık şu kadar para harcıyorum, sen şoylesin sen boylesine getirdi olayı. ben de bu lafa bu kadar kızacağını bilsem onceden soylerdim nasıl canavarlaştın onu savunacağım diye dedim. sonra da cok durmadım cıktım zaten.

ama aşırı kırgınım. soylediğimin yanlış olduğunu duşunmuyorum, yanlış olsa bile babamın o kişiyi savunmak icin bana karşı boyle cirkinleşmesini hazmedemiyorum. eğer babam dışında maddi destek alacağım biri olsa veya gercekten hayatımdan babamı cıkardığımda kapısını calabileceğim bir annem olsa kesinlikle arama mesafe koyardım. ama ona mecbur olduğum icin ben bu lafı da yutmak zorundayım. iki gun sonra eline bir hediye alıp geldiğinde icimden gelmese de sarılıp barışmak zorundayım. inanılmaz uzgunum keşke bir kardeşim, konuşacağım bir annem olsaydı.