kızlar merhaba ;
direk sıkmadan konuya gececeğim belkı aşırı aşırı sorun olarak gorulmese de ben kafamda buyutttum ..
bayramda memleketıme gideceğiz eşimle nasip olursa 500 km uzak yaşadığım yere burda kurbanımızı kesip 2.veya 3.gun yolaa cıkacağız inş. eşim annemlerde gelse de beraber mı gıtsek dedı pandemıden dolayı hep evdelerdı dunurler birbirini ozlemişlerdir de dedı falan şimdi tamam gelsınler de neden bizle babası emeklı sonra da gıdebılırler..
hayır desem zaten istemıyor modunda gorunuyorum eşım tarafından aılesını buna burun kıvırsam iyice goze batacağım.. biz izinlerimizi falan ayarladık( 1 hafta falan)babasıgıle soyledı bakarız falan fılan dedıler bahsedınce.. daha net bişey yok gelıp gelmıceklerı hakkında ama buyuk ıhtımalle gelırler birincisi o kadar uzun yolu arkada kv gorumce ben sıkış sıkış gıtmek zor olacaak.... bi yandan anneme gotureceklerım var turşu bıdonu vs onlarla eşyalarıyla arabaya nasıl sığcaz...iki arac gıtsek sacmalık olacak boşuna... ay gelıp gelmıceklerı dert oldu bana peşıme takılacaklar ılla....
sizce ne yapmalıyım kızlar ?..