Arkadaşlar merhaba,
Normalde icimde cozmeye calışırım ama uc gundur cidden kendini bilmez bir kızın yuzunden uykularım kactı. Eşimin arkadaşının kuzeni gecici olarak onların şirkette calışıyormuş. Arkadaşının işi cıktığı icin bu kızı alıp bırakmasını rica etmiş arkadaşı eşim de kabul etmiş. Hadi bu kısma kadar eyvallah ki bundan da hoşlanmadım neyse eşime numarasını da vermiş arkadaşı eşim sabah aramış kız acmamış telefonu. Sonra acmış falan neyse kız ikinci telefonunu cıkarmış eşime numarasını vermiş arabaya binince, o telefonum kapalı oluyor da beni buradan arayabilirsin gibi. Bu arada eşime sonuna kadar guveniyorum cunku bunları o anlatıyor. Sonra eşim akşam bırakmadı erken cıkmış eve geldi. Akşam yemek yedik oturuyoruz, arıyor beni alacak mısın yarın sabah diye. Eşim de benim işim var başkası da alabilir dedi sonra bana haber verirsin o zaman diyor. Neyse kız iki telefonuna da eşimin numarasını da eklemiş profil resimlerinden farkettim. Buna inanılmaz sinirlendim. Olay eşim değil bu arada evli bi adama boyle imada bulunup gizli saklı ikinci numarasını vermeye calışanlar. Yoksa eşim, işten eve evden işe. Telefonuna coğu zaman bakmaz bile. Biri bir şey desin anlatır, bir şey olsun anlatır. Sizce ben ne yapmalıyım, eşim numarasını falan sildi bu arada bi daha alıp bırakmayacağım sonucta lazım olmayacak diye.

Bu arada belirteyim kuzeni kızın tek bir numarasını veriyor, kız sonra arabaya biner binmez ikinci bir telefonu daha varmış bunun numarasını veriyor. Bu telefonuma hep bakıyorum gibisinden.

Bu arada bu ay covid cıktığından beri ilk defa korunmayı bıraktık, gerci korunmasak da olmuyordu ama neyse bata 6 gun kaldı ve onun gerginliği de var ustumde.
Yanlış bi tabir kullandım sinirle onu duzelttim. Yanlış anlayan arkadaşlar olduysa da ozur dilerim. Burada şimdiye kadar kimseye tek bir yorumda bulunmadım, hatalıysam da ozur dilerim. İnanın normalde boyle bir insan da değilim. Sadece 4 aydır yoğun bi psikolojik yuk altındayım. Herkesin gecmişte ne salakmışım da boyle duşunmuşum, yapmışım dediği an kesin vardır. Buraya yazmamın tek sebebi de gercekten başka bakış acısına ihtiyac duymam. Sağlıklı olmadığını duşunduğum duşuncelerin yerine sizin onereceğiniz şeyleri duşunmekti. Kimseyi aşağılamak falan değil kıskanclık krizine girdim dedim sadece. Umarım hepiniz hep boyle sağlıklı duşunursunuz.