Oncelikle herkese merhaba, yeni uye oldum.Klasik olacak ama eskiden beri takip ediyordum Kadınlar Klubunu sonunda da uye oldum

Derdim cok buyuk bir dert değil ama dışardan birilerinin fikiri olursa daha tarafsız olur diye duşunup fikirlerinizi almak istedim

Bugun eşim adamla tekrar buluştu eve gelince dedi ki 680.000 ’e anlaştık dedi ama ben ciddi olmadığını biliyorum ben de şakayla oyle bir şey olsa bu eve girme dedim.Bu dediğime bozuldu ne diyorsun dedi ben de şak tabi ki dedim.Sonra tekrar sordum bu sefer 710.000 dedi, ben de şaka yapıyorsun değil mi dedim o da hayır dedi ben de ciddiyse ben kabul etmiyorum kesinlikle olmaz bana soz verdin dedim.Doğruyu soyle diyorum cidden diyor ve ben biraz kızdım kesinlikle olmaz dedim.Eşimde tamam 720.000 ‘ e anlaştık ama tepkin hic hoşuma gitmedi dedi.Tepkimde ne varmış sıkıştırıp duran sensin sonra da tepki verince kızıyorsun dedim.O da diyor ben o fiyata inebilirdim, hayırlı olsun demeliymişim. Allah bir kapı acarmış tepki verecek bir şey yokmuş, benim tepkim cok kotuymuş! Şu an ona kırgınım. Benim ne duşunduğumu biliyordu ona rağmen sıkıştırıp tepkimi olcmek istemiş (boyle dedi tepkin ne olacak diye merak ettim diyor)
Sonuc olarak sizce kim haklı? Şimdiden yorumlarınız icin teşekkurler