Merhaba kk uyeleri.
Sizden ricam geyik yapmadan bana yardımcı olmanız,cunku fikirleriniz ve cesaretlendirmenize herzaman hayran olmuşumdur

Ben 22 yaşında,6 yıllık evliyim 2 cocugum var,3. Ye hamileyim 6 aylık. Eşimle sorunlarımız narşist bir adam. En ufak bir kavgamızda bacılarıma,anneme,babama,aileme kufur ediyor. Ama anneni bacını s.... bile değil. Senin kız bacının kızlığını alayım. Senin bacına dil atayım tarzında. 6 senedir kendisi olmadan ne yuruyerek nede bir başkasıyla bir yere gidemem. Illa ki kendi olmalı giderken. Cocuklarımı parka goturduğunu hatırlamıyorum,parkı gectim cocuklarım hastalansa anne yada kızkardeşiyle goturur. Ben gitmek istediğimde ise biriyle anlaştın da hastaneye gitmek icin bu kadar ısrar ediyorsun diyor. Gecen tartıştık bana soyun bir aynaya bak kadına benziyor musun sen? Dedi. Eski kız arkadaşlarıyla kiyasliyor,surekli onların şeyinin kılına kurban ol diyor. Bundan 6 ay once annemlere gittim,babamla konuştum oğlumu ve kızımı da kabul ederrsen boşanmak istiyorum dedim bana tamam dedi ama boşanma biter bitmez oğlumu babasına gondermem icin baskı yaptı ve gonderdi arada gelir gorursun dedi. Ama kızımla gece yatınca oğlum aklıma geldi surekli ve 5 ay dayanabildim. Kaymakamla kalıyordu oğlum ve bana karşı dolduruyorlardı cocuk asla gelmek istemedi bana. 5 ay sonunda tabi bu surecte surekli ağladı sızladı değiştim dedj inandım ama yemin ederim severek gelmedim oğluma dayanamadım. Babam geldiğim icin benimle kustu 5 kardeşim de konuşmuyor,daha doğrusu ailemden kimse kalmadı bana. Geldiğim 1 hafta surekli ilişki istedi ve geri cekilerek boşaldı. Eşim cok sıkı korunmaya asla izin vermiyor. 1 ay sonra hamile olduğumu oğrendim dunya başıma yıkıldı cunku beklemiyordum. Buda yetmezmiş gibi şupheli bir bebek dedi bana ama sonrasında kendisinin yaptığını birdaha gitmeyeyim diye yaptığını itiraf etti. Neyse şimdi 3. Karnimda diye eziyeti artırdı ve daha beter oldu. Sorum şu dogumdan sonra ayrılmayı duşunuyorum ama ailem ayrı evde kalmama ne der diye korkuyorum. Doğuluyuz ve 22 yasinda ayrı yaşamama ne der babam cok korkuyorum.