Bundan iki sene once arkadaş ortamında tanışıp hoşlandığım biri oldu ve hayatıma uzuuuun uğraşlar sonunda bir şekilde girdi. Cok zor aldım onu hayatıma cunku kolay kolay insanlara guvenemiyordum ki zaten kendisi ilk sevgilim. O da bu konuda benim gibiydi. Lay lay lom kafasında biri değildi. Benden cok hoşlandığını duşuncelerimden ve karakterimden cok etkilendigini uzun bir flortun sonunda soyledi. Ona evet dedikten sonra ruya gibi gecen 4 ayın sonunda birgun beni cok ozlediğini derslerden dolayı yanıma gelemediğini soyledi. Evine gittim bende. Farklı şehirlerde universite okuyoruz cunku. Surekli o geliyordu. Evinde kaldığım o uc gunde hayatımda ilk defa cinsel anlamda birşeyler yaşadım, soylediğine gore onunda ilkiymişim. Engel olmaya calıştım o gece ama kendisi cok istekliydi ve bir yerden sonra bende ona cok aşık olduğum icin direnemedim. Bir yerden sonra zaten cok fazla istekli oldum ve normalde asla yapmam dediğim bu şeyi yaptım. Sonrasında cok ağladım kendime yakıştıramadım travma gibi oldu bende. Ona uzun uzun sarıldı beni cok sevdiğini bizim evleneceğimizi korkmamam gerektiğini beni asla bırakmayacağını kendi kız kardeşinin de olduğunu soyledi. Herşey o gunden sonra değişmeye başladı ama sanki. Ben yurtta kaldığım icin yanıma gelse bile birlikte olamıyorduk ben zaten istemiyordum da bunu, vicdanım susmuyordu cunku. Kendisi yanıma gelmemeye başladı. Bir şekilde hep beni getirtiyordu. Meşgul olduğunu soyluyordu beni gormek istediğini soyluyordu o benim yanıma geldiği zaman kalacak yeri olmadığı icin benim gelmem gerektiğini soyluyordu. Kısaca cinsellik yaşamak istediği icin bahane uydurup beni getirtiyordu işte. Bende onu duygusal olarak ozlediğim icin gidiyordum. Giderken de kendime soz veriyordum bu sefer birlikte olmayacağım diye ama beni optuğunde karşı koyamiyorum. Boyle bir sene gecti bu bir sene icin de 15 kere falan birlikte olduk. Seni asla bırakmam diye yemin eden bu kişi 2 ay once beni sudan cok tartıştığımız icin terketti. Soz vermişti sozunde de durmadı. Tabi aldı hevesini gitti kullandı beni diye duşundum bende. 1 ay ayrı kaldık ve ben dayanamayıp ona mesaj attım cunku hala seviyordum ve barıştık. Fakat onunla ayrıldığımız o bir ayda Allaha cok dua ettim bir daha evlenene kadar asla zina yapmayacağım diye ve yemin ettim bunun icin. Sevgilime de bunu birkac gun once kibar bir şekilde soyledim. Benden ayrıldığında yasadiklarimiz icin cok pişman oldum ve tovbe ettim dedim. Evine geldiğimde de kendimize engel olamıyoruz o yuzden artık goruşsek bile ben asla senin evinde kalmam dedim. Kendisi de sen bilirsin falan diyor ama birkac gundur soğuk davranıyor trip atıyor sanki ve konuşunca da sana oyle gelmiş trip atmiyorum diyo. Moralim cok bozuk beni kullanıyor mu sizce ? Ben onunla evlenmek istiyorum . onu seviyorum ama o beni sadece cinsel anlamda seviyor gibi hissediyorum sanki