Umarım konu doğru yeredir...

Sizce sinir olmakta haklı mıyım? Sinirden ziyade fazla giribime gitti diyelim veya bozuldum falan ama garip karşıladım..

Kaynanamla altlı ustlu oturuyoruz ve kardeşinin yani eşimin teyzesinin duğunleri var onumuzde ki ay teyzeyle aynı yerlerde mahalede oturuyoruz ve genelde buraya gelir veya kaynanam gider... Konu şu ki duğun davetiyesini benim anneme vermiş. Annemlere benim evimden biraz daha yakın neymişte kaynanama vermeyi unutmuş bu yuzden anneme vermiş. Az once annem soyledi haberin olsun bende diye şok oldum. Sonucta uc dort el uzak biri değiliz eşim onun yiğeni veya oğlu verebilirdi eşime yani bu davranış cok garibime gitti. Duğunde ceyreğimi yarımımı isterim demek icin eşimi arayabiliyor ve bu davranışı cidden garipsedim veya işleri duştuğu zaman eşimin yanınada gidiyorlar anneme vermelerini cidden garipsedim demem gibi uzak biri değiliz eşim onun yiğeni. Ben direk şeye yordum bi ara kaynanamlarla aramızda gerginlik vardı eşimle vs banada tavır almışlardı vs vs ben buna yordum ama yapılanı cok terbiyesizce buldum belki bir duğun davetyesi olabilir ama gidip anneme vermesi garip yani, ben gelin olabilirim ama eşim onun yiğeni...

Sizin yorumunuz ne?

ACIKLAMA GEREĞİ DUYDUM YANLIŞ ANLAMALAR VAR ANNEME DAVETYE VERMEDİLER ANNEM CARILMADI SADECE BANA VERİLECEK DAVETYE ANNEME VERİLDİ BEN BUNA TAKILDIM DİĞER TURLU TAKILMAZDIM AMA CAĞIRMADIĞIN BİRİNE CAĞIRDIĞIN BİRİNİN DAVETYESİ VERİLMESİ SACMA